OutSystems, CoolProfs en Valori samen, dan heb je kwaliteit, pipeline automation en innovatie bij elkaar. Ontmoet vakgenoten om het laatste nieuws van OutSystems te bespreken. Bekijk de keynote en leer meer over betrouwbaarheid en voorspelbaarheid bij het opleveren van OutSystems applicaties door Arthur Kleijer van Stedin.

Voorspelbaar zijn in het opleveren van software betekent vaak concessies moeten doen aan de complexiteit van de gewenste oplossing. Binnen een agile omgeving horen we vaak dat je niet aan lange termijn planning kunt doen. Of nog erger, mensen committeren zich aan een deadline zonder te weten of die haalbaar is of niet. De ervaring leert echter dat als je toegang hebt tot voldoende gegevens en deze weet te interpreteren, je kunt voorspellen wat de IT-organisatie en individuele teams aankunnen. De gegevens kunnen veel meer ontrafelen dan je denkt en Stedin zal zijn ervaringen hierover delen.

We bieden geweldige breakout sessies, veel tijd om te netwerken en te leren van andere OutSystems gebruikers en we sluiten de dag af met een diner en een drankje. Kom langs en mis onze exclusieve content niet!

Locatie is De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht.

Parkeren is er gratis.

Voor vragen, neem contact op met Karianne.

Programma

15.00 - 15.15 Inloop
15.15 - 15.30 Welkom door Camilla Ramberg en Jaap Merkus
15.30 - 16.15 Keynote: Activating High-Performance When The Pressure Is On And Innovation Is Essential. Paulo Rosado, CEO bij OutSystems. (virtueel)
16.15 - 16.45 Panel discussie met vragen uit de zaal
16.45 - 17.00 Pauze
17.00 - 17.45 Stedin's reis naar meer betrouwbaarheid bij het leveren binnen een agile omgeving. Arthur Kleijer, Manager Centrale IT bij Stedin
17.45 - 18.00 Pauze
18.00 - 18.45 Breakout sessies

CoolProfs SDLC oplossing voor OutSystems

In deze sessie staat de oplossing van CoolProfs centraal, waarmee organisaties in staat zijn hun Software Development Life Cycle (SDLC) beheersbaarder en voorspelbaarder te maken. Dagelijkse deployment van de software is hierbij ons uitgangspunt met “Automatiseer wat er te automatiseren valt” en “Shift Left: Voorkomen is beter dan repareren” als logisch stappen hierin.

Cool Model: Altijd jouw architectuur up-to-date.

Hoe houd je grip op het totale applicatielandschap? Veelal worden architectuurplaten gemaakt om inzicht te krijgen. Vaak door tijdsdruk worden deze platen maar mondjesmaat bijgewerkt. Niet wenselijk maar wel menselijk. Zijn er manieren om de architectuurplaten wel up-to-date te houden? CoolProfs laat zien hoe dit met Cool Model kan.

Quality Assurance op OutSystems met JOSF:”Tech first, Test second”

18.45 - 20.00 Eten, borrelen en netwerken

Inschrijfformulier

 Auto
 Openbaar vervoer
 Anders
Breakout sessies
 CoolProfs SDLC oplossing voor OutSystems
 Cool Model: Altijd jouw architectuur up-to-date.
 Quality Assurance op OutSystems met JOSF:”Tech first, Test second” 

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer