/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Kristian Esser
ORGANISATIE
Mr. Harder
FUNCTIE
Inspirator
OMSCHRIJVING

Kristian Esser is altijd zelfstandig ondernemer geweest en heeft verschillende wendingen gegeven aan zijn werk voor hij zich volledig is gaan richten op innovatievraagstukken via Mr. Harder, understanding Innovation.
Hij adviseert en begeleidt middelgrote ondernemingen in transformatieprocessen daar waar technologie een rol in speelt. Daarnaast geeft hij lezingen over dit onderwerp.

Wat Kristian uniek maakt is dat hij verschillende culturen heeft mogen meemaken (Afrika, Italië, Nederland) en dat hij een creatieve achtergrond heeft die hij al 30 jaar combineert met ondernemerschap. Hij houdt zich bezig met het verkennen wat er gaat komen op technologisch vlak, vertalen van nieuwe werelden en nieuwe kansen naar een begrijpelijk model en verbeteren van de organisatie om deze kansen te kunnen benutten.

Klanten komen vaak bij hem met vragen als: Kun je ons een blik in de toekomst van technologie geven en helder uitleggen wat je ziet? En als we dan toch terug zijn in het heden, kun je ons helpen om nieuwe kansen te vinden en om te veranderen als organisatie om die kansen te benutten?

Kristian is ook medeoprichter van Sobuildings.nl en oprichter van Technolympics.org

Keer terug naar CoolUp 2018
Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.