/img/coolprofs_logo_full.png
Consultant OutSystems

Wil je interessante projecten doen? Zou jij graag onderdeel willen zijn van een goed werkend agile klantteam? Zie je jezelf als een betrokken medewerker en denk je graag mee over onze eigen processen? Wil jij jezelf continu verbeteren en doorgroeien naar interessante functies binnen ons bedrijf, zoals OutSystems developer, architect, business analist, scrum master, projectleider, pre sales of support engineer?

Wij zijn per direct op zoek naar OutSystems Consultants.  De werklocatie is bij onze klanten of op ons kantoor in Oude Wetering.

CoolProfs gebruikt het low-code platform van OutSystems om snel en innovatief maatwerk software te bouwen samen met haar klanten. CoolProfs onderscheidt zich door haar mensen, haar aanpak en haar resultaatgerichtheid. Wij werken onder andere voor Samskip, Gemeente Den Haag, Rijk Zwaan, UTZ, Quantore en RET.

 
Persoonlijk, Betrokken, Assertief, Creatief en Plezier 
Passen deze kernwaarden van CoolProfs ook bij jou? Dan zoeken we jou!

 • Plezier. Wij vieren successen met en voor iedereen, wij hebben plezier in wat wij doen en dat stralen wij uit, ook al is de werkdruk hoog.
 • Betrokken. Het succes van de klant is onze eerste prioriteit, wij leven ons in de klant in, om zo actief onderdeel te zijn van zijn organisatie en cultuur.
 • Assertief. Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, wij willen altijd impact maken, wij zijn proactief en daadkrachtig, wij durven nee te zeggen en komen met een alternatief.
 • Creatief. Ons vakmanschap is de basis van onze creativiteit, wij zijn (pragmatisch) oplossingsgericht, wij komen met ideeën op basis van ervaring bij andere trajecten.
 • Persoonlijk. Wij willen mensen blij maken, wij zijn geïnteresseerd in onze klanten en collega’s, wij zijn gemotiveerd om klanten en collega’s te helpen.
   

CoolProfs groeit hard. In de afgelopen periode alleen al hebben we meer dan 10 nieuwe medewerkers verwelkomd. Wij verwachten dat deze groei zich de komende jaren voortzet. Daarom zijn we op zoek naar OutSystems consultants, met name de mid-career professionals.

Wordt ook onderdeel van de CoolProfs familie!
Regelmatig komen wij ‘Proffers’ samen om leuke activiteiten met elkaar te ondernemen, maar ook om na te denken over ons eigen bedrijf. Eén keer per jaar gaan we een paar dagen aan de slag met z’n allen en werken we op een leuke locatie aan interne projecten. De rest van het jaar zetten we dit voort en werken we gemiddeld één dag per maand in kleine teams aan een van deze interne projecten. Leerzame activiteiten combineren met leuke bezigheden, dat doen we graag. Dit jaar gingen we bijvoorbeeld met alle consultants naar de OutSystems Developer Conference in Portugal!

OutSystems Consultant
Als consultant ben je betrokken bij de ontwikkeling van maatwerk software bij klanten. Je maakt onderdeel uit van scrum projectteams. Je specialiseert je in het rapid application development platform van OutSystems en volgt de benodigde trainingen voor deze functie. Hoewel je in een technische context werkt, ben je geen code aan het schrijven. We zoeken consultants die functioneel bezig willen zijn, maar wel met een technische basis.

CoolProfs biedt volop kansen aan haar mensen. Naast diverse trainingsmogelijkheden wordt van je verwacht dat jij, door relevante werkervaring, snel stappen zult maken. Als je je deze functie eigen hebt gemaakt is er ruimte om door te groeien naar een rol als architect, business analist, scrum master, projectleider, pre sales of support engineer.

Binnen de projectgroepen zijn veel ervaren en inhoudelijk sterke consultants en net startende junior consultants werkzaam. We zoeken nu met name mid-career professionals (7 tot 10 jaar relevante werkervaring) om de teams in ervaringsniveau en opbouw te completeren. Maar zowel starters als zeer ervaren mensen zijn uiteraard ook van harte welkom om te solliciteren!

Functie-eisen
​Wij zijn op zoek naar iemand die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt om een goed resultaat neer te zetten. Daar ook een stapje extra voor wil zetten. En daarbij het plezier niet uit het oog verliest.

Herken jij je in deze omschrijving, reageer dan meteen!

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een IT-component
 • 7 tot 10 jaar relevante werkervaring (bijv. als software developer of consultant)
  • Meer of minder werkervaring? Neem gewoon even contact op om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben.
 • Kennis van en ervaring met datamodelleren (zoals SQL), en met een of meerdere programmeertalen en/of ontwikkeltools (zoals OutSystems, CA Gen, Mendix, Uniface, SalesForce, Oracle APEX en Oracle Designer / Developer) is een heel groot pré.
 • Vloeiend Nederlands sprekend, lezend en schrijvend
 • Sociaal en communicatief vaardig
 • Analytisch sterk en oplossingsgericht
 • Inlevingsvermogen in de klant, maar ook kritisch denkend
 • Een Nederlands rijbewijs en bereid tot reizen, voornamelijk binnen Nederland

Aanbod
​Dit is een afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker marktconform. Daarnaast bieden we een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkomgeving is informeel en professioneel.

 
Solliciteren
​Stuur je sollicitatie met CV naar info@coolprofs.com of neem contact op: 071 – 3311623. Voor meer informatie over CoolProfs ga naar www.coolprofs.nl

We only hire candidates who are fluent in Dutch (speaking, writing and reading).

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.