/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Advies applicatiearchitectuur en kwaliteitsborging
Advies architectuur en kwaliteit

Marktontwikkelingen vragen om snelle (re)acties. Organisaties veranderen hierdoor en daarmee ook de Informatie Technologie en werkwijze.

Scildon, een middelgrote verzekeraar, zit in deze transitie en heeft voor de herbouw van haar bestaande IT-systemen gekozen voor OutSystems. Na de succesvolle oplevering van de applicatie Collectief Pensioen was er weinig tijd voor bezinning op de architectuur om de kwaliteit van toekomstige ontwikkelingen te borgen. Maar het werd wel als noodzakelijk gezien. “Wat we bouwen is dat goed genoeg? Is het stabiel en toekomstvast?”

Door tijdsdruk en de behoefte een externe partij hierbij te betrekken, is CoolProfs gevraagd de huidige status te analyseren en advies uit te brengen rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot:

  • OutSystems roadmap
  • Applicatie architectuur
  • OTAP-straat en Non Functional Requirements (NFR)
     

Elk onderdeel is in interactieve sessies met specialisten van beide partijen uitgebreid besproken en in kaart gebracht.

De conclusies en aanbevelingen zijn gepresenteerd aan Scildon en acties zijn vervolgens uitgezet.

Vincent Nolte, Teammanager ICT Services bij Scildon: “Er was meteen een goede klik. Het is duidelijk dat CoolProfs ruime kennis en ervaring met OutSystems heeft opgedaan bij diverse organisaties en dat zij kennis heeft van bedrijfsprocessen. Het opgeleverde was van hoge kwaliteit en prima bruikbaar. We zijn er direct mee aan de slag gegaan!”

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.