Het werk lag niet stil bij CoolProfs deze zomer. Gelukkig kon de IT-dienstverlener zijn team versterken met maar liefst drie nieuwe Consultants. Cas van Elk (29), Gert van Dalen (29) en Zoë Bernard (25) zijn in juli en augustus bij CoolProfs van start gegaan.

De drie nieuwe medewerkers kwamen via een omweg in de IT terecht. Zo heeft Cas van Elk eerst een Bachelor Molecular Science & Technology en een Master Chemistry gedaan. Vanuit zijn interesse voor programmeren kwam hij bij een startup in Delft terecht waar hij ervaring opdeed met verschillende programmeertalen en werken met CI/CD. Hij kwam in contact met CoolProfs en besloot daar zijn passie voor IT na te jagen.

Gert van Dalen heeft een Bachelor Economie & bedrijfseconomie en een Master Urban, Port & Transport Economics op zak. Na zijn afstuderen ging hij bij internationaal logistiek dienstverlener Mainfreight aan de slag. Hij volgde een 3-jarig management traineeship en werkte in een implementatieteam aan het vervangen van het verouderde Transport Management System. Hij maakte de overstap naar CoolProfs waar dit soort projecten dagelijkse kost is.

Na een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening switchte Zoë Bernard naar Bio-Informatica. Hier leerde ze de basis van een aantal programmeertalen. Al gauw bleek dat het informatica-aspect van haar studie haar meer aansprak dan de biologiekant. Na haar afstuderen volgde ze daarom het low-code traineeship van Young Capital. Ze werd enthousiast over het platform OutSystems en kwam zo bij CoolProfs terecht.

Als Junior OutSystems Consultants leren Cas, Gert en Zoë alle ins en outs van dit Modern App Platform en mogen ze al snel de handen uit de mouwen steken bij een van onze ontwikkelteams.

Welkom bij de CoolProfs familie Cas, Gert en Zoë!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer