/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Mogelijkheden inzichtelijk maken
Uw visie - onder architectuur - realiseren

Efficiente ontwikkelomgeving

Overweegt u de stap naar een slim IT-systeem om uw organisatie te leiden met meer inzicht en controle, kortere doorlooptijden van processen, vereenvoudigde besluitvorming en lagere kosten? De experts van CoolProfs kunnen u precies laten zien hoe u met OutSystems snel en flexibel maatwerksystemen bouwt. Met oog voor operationele verbetering en de strategische vertaling. Wij kunnen een complete OTAP ontwikkelstraat inrichten, auditen en upgraden, zodat u deze ontwikkeltechnologie optimaal gebruikt. 

Bouwen onder architectuur

Ontwikkelen zonder rekening te houden met het bestaande systeemlandschap is vragen om moeilijkheden. Onze architecten denken mee hoe uw IT-architectuur zich verhoudt tot uw huidige en toekomstige applicatieontwikkelingen. Bouwen volgens Architected Agile voorkomt problemen. Zie ook Scildon.

Co-sourcing

Ook over de wijze van samenwerking denken wij met onze klanten mee. Wij snappen dat de oplossingen voor de lange termijn zijn. Co-sourcing is de meest intensieve samenwerking waar wij en de klant gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het gehele traject nemen. 

Werken met specialisten

Elke stap in het proces moet goed doordacht genomen worden. Wij werken met specialisten. Zo tillen wij uw organisatie naar een hoger niveau.

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.