Bij a.s.r. is er gekozen voor CoolProfs als partner voor hun OutSystems strategie. Hierbij denken we mee op alle niveaus en helpen we a.s.r. onder andere met het inrichten en onderhouden van een zoveel mogelijk geautomatiseerde CI/CD pipeline.

a.s.r. verzekeringen heeft een transitie gemaakt naar (scaled) agile en DevOps werken. Als onderdeel van deze transitie heeft a.s.r. in 2019 strategisch gekozen voor het low-codeplatform OutSystems. Om vraagstukken op het gebied van o.a. Compliancy & Regulatory een goede plaats te geven is a.s.r. verzekeringen bezig met het inrichten van DevOps Shared Services (conform de SAFe-inrichtingsprincipes). Dit om treinen/teams te ondersteunen bij de automatiseringsbehoefte (CI/CD), maar ook rondom vraagstukken op het gebied van Compliance & Regulatory en het automatiseren daarvan. De inrichting van low-codeplatformen kennen een eigen dynamiek en complexiteit.

We hebben onder andere een platform team bij a.s.r. nergezet, maar ook workload teams. We leveren de tech leads om dit alles in goede banen te leiden, waarbij we werken met het hele team volgens een afgesproken Way of Working. Door inzet van dit alles, onze accelerators en het lange termijn denken, kunnen we ons hier goed ontplooien als een echte OutSystems+ expert.

Het opleveren van de eerste fase hebben we gevierd en daarbij onze illustratie kunnen uitreiken.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer