Waarom het Center of Excellence?

20 jaar best-practices verpakt in 8 handige skills en tools om uw kennis en development te versnellen.

Sneller leren

Kennis vergaren, delen en managen is een grote uitdaging voor elk bedrijf dat zich wil blijven ontwikkelen. Wij helpen u daarbij.

Sneller ontwikkelen

Waarom fouten maken die andere reeds gemaakt hebben. Wij helpen u een first-time-right development process.

mail ons voor een CoE check op maat

Onze Center of Excellence skills en tools:

Implementatie

Implementatie

Wij zien dat veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze OutSystems snel en efficiënt kunnen implementeren en snel de eerste resultaten kunnen bereiken. CoolProfs kan u daar, als zeer ervaren OutSystems partner, van dienst zijn. Wij hebben onze best-practices gebundeld, zodat u snel en gecontroleerd van start kunt gaan.
meer over Implementatie
Architectuur en Integratie

Architectuur en Integratie

Voorkom een wildgroei aan applicaties. Door OutSystems strategisch in te zetten ontstaan er meer raakvlakken met andere applicaties en technologieën. Code, UI design en componenten kunnen op die manier hergebruikt worden.
meer over Architectuur en Integratie
Assessments

Assessments

Klanten vragen ons regelmatig hun projecten of werkwijze te evalueren. We nemen nadrukkelijk onze best-practices van de afgelopen 20 jaar mee in onze bevindingen en aanbevelingen.
meer over Assessments
Innovatie

Innovatie

Omdat wij geloven dat innovatie niet ophoudt na een OutSystems implementatie, kijken we graag verder samen met onze klanten. Alle CoolProfs consultants worden aangemoedigd zich te verdiepen en bekwamen in nieuwe innovatieve ontwikkelingen.
meer over Innovatie
Persoonlijk
Haal het maximale uit OutSystems. Van planning tot implementatie.
Opleiden

Opleiden

CoolProfs heeft twee gecertificeerde OutSystems trainers. Wij kunnen in-house trainingen en OutSystems trainingen op maat geven. Ook verzorgen wij trainingen op het gebied van User Story, UX, Code Guide of Support Engineer.
meer over Opleiden
Testen van Code Kwaliteit

Testen van Code Kwaliteit

Testen zien we als een vak apart en daarbij horen vakmensen. CoolProfs werkt samen met specialist Valori voor Testautomatisering en Quality Assurance.
meer over Testen van Code Kwaliteit
Agile werken

Agile werken

Al onze consultants zijn Scrum Master gecertificeerd en hebben veel ervaring met het implementeren van Agile werken in onze projecten. Zij zijn daarnaast ook SAFe gecertificeerd en hebben ervaring met Lean.
meer over Agile werken
Communities

Communities

CoolProfs is actief betrokken bij diverse meet-ups zoals de Product Owners Community en de CoolProfs/KPMG CIO ontbijtsessies. Daarnaast organiseren we sectorspecifieke roundtable sessies.
meer over Communities

Meer weten over ons Center of Excellence?

Neem contact met ons op. Wij zullen al uw vragen beantwoorden.
mail ons voor meer informatie over het CoE
Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer