De markt verandert razendsnel en daarom groeit de behoefte om kennis en ervaringen te delen. Op die manier kun je valkuilen ontwijken en leermomenten hergebruiken. Wij zijn een gewaardeerde facilitator van communities waarbij openheid en integriteit centraal staan. Zo helpen wij onze klanten - en andere organisaties - verder.

CIO ontbijt sessies

Samen met KPMG organiseren wij exclusieve ontbijtsessies voor CIO’s en hoger IT-management. Een gerenommeerde IT-professional presenteert een onderwerp uit het aandachtsgebied van de doelgroep. Telkens een combinatie van de raakvlakken technologie, processen, organisatie en mensen. Sinds 2014.

Architecten Community

Enterprise architecten, solution architecten en software architecten zijn dagelijks bezig met het ontwerpen van duurzame IT-architectuur. Tijdens onze Architecten Community delen ze inzichten specifiek voor hun vak.

PO Community

Product Owners en scrum masters van allerlei verschillende organisaties sparren over de uitdagingen die zij tegenkomen. Hoe vertaal je wensen naar mogelijkheden? Hoe stel je prioriteiten?

Rondetafelsessies

Van gemeenten tot agrisector. Van SDLC tot automated tesing. De onderwerpen van onze rondetafelsessies zijn divers, afhankelijk van behoefte en actuele ontwikkelingen.

Voor informatie over één van deze communities? Mail Hetty.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer