CoolProfs

De OutSystems+ Expert

Onze Low-Code maatwerk ontwikkeltrajecten zijn per definitie uitdagend. Ze vragen om een creatieve en pragmatische instelling. En ze vragen om meer. Onze projecten zijn per definitie heel complex, wij bieden meer, meer ervaring, meer kwaliteit, meer voorspelbaarheid en meer plezier. 

Wij geloven erin dat het leveren van IT-oplossingen beter kan. Beheersbaar, schaalbaar en voorspelbaar, zodat IT als strategisch productiemiddel een steeds grotere bijdrage levert aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.  

Wij zijn dé OutSystems+ Expert.

Onze 75 medewerkers zijn allemaal overtuigd OutSystems+ Expert. We zijn een lerende organisatie en investeren veel in eigen ontwikkeling en kennisoverdracht aan onze klanten. Daarom zijn we ook bijzonder trots op onze nieuwe huisvesting: Tech Campus De School. Hier werken wij aan de toekomst, aan digitale geletterdheid voor de lokale jeugd, de lokale bedrijven en bewoners. Het is de plek waar wij kennisdelingssessies geven, waar ons R&D team werkt aan gave, baanbrekende OutSystems innovaties met en voor onze klanten, en waar we met trots onze eigen producten en diensten verfijnen.

In alles wat we doen, dragen we onze vijf kernwaarden uit: persoonlijk, met plezier, betrokken, assertief en creatief.


Onze filosofie

Sinds 2000 houden wij ons bezig met één ding: het modelleren van maatwerk software. Wij zijn procesexperts en weten als geen ander hoe je processen automatiseert en verbetert. Om dit te vertalen naar software maken wij gebruik van Enterprise Grade Low-Code technologieën. Eerst was dat Cool Gen, later kwam OutSystems daarbij, waar wij ons volledig op hebben gespecialiseerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot OutSystems+ Expert. Ontwikkelingen gaan razendsnel. De druk op organisaties neemt toe en de time-to-market voor IT-oplossingen wordt steeds korter. CoolProfs schept een omgeving om succesvol te zijn in deze uitdagende omstandigheden.


Wij laten OutSystems de foutgevoelige, handmatige handelingen wegnemen. Zo maken wij tijd vrij voor onze mensen om aan leuke dingen te werken: onze klanten helpen innoveren door nieuwe software te realiseren. Dit doen wij op een snelle, kwalitatief hoogwaardige manier. Voorspelbaarheid, schaalbaarheid en beheersbaarheid. Dat is onze belofte. Met onze aanpak en producten leveren wij betere software op samen met onze klanten.


Het maximale uit OutSystems halen en Agile echt laten landen en werken voor je, realiseer je door het softwareontwikkelproces zover mogelijk te automatiseren. Met onze SDLC-Suite en Way of Working veranker je dagelijkse kwaliteitscontrole en realiseer je optimale business value en komt Shift Left onder handbereik.

Voordoen, meedoen en zelf doen is onze manier van werken. We maken klanten zelfstandig zodat ze niet afhankelijk zijn van CoolProfs. Dit is duurzaam. Dit is onderdeel van onze filosofie.


We brengen mensen en organisaties actief bij elkaar in onze CoolProfs Communities, zodat ze ervaringen met elkaar kunnen delen, kunnen sparren en nieuwe inzichten opdoen. Zo hoef je niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Een proactief ecosysteem zorgt voor wederzijds vertrouwen en open communicatie. En dat brengt noodzakelijke afstemming en synergie op gang.


We helpen je meer business value te creëren met maatwerk Low-Code software. Samen optimaliseren we jouw softwareontwikkelproces. Beheersbaar. Schaalbaar. Voorspelbaar. Jij hebt de controle.

Wij zijn de OutSystems+ Expert.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer