/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
CoolProfs benoemt Arthur Haine tot senior consultant

CoolProfs heeft Arthur Haine aangesteld als senior consultant. Haine gaat klanten adviseren over de ontwikkeling van zakelijke kernapplicaties met low-code ontwikkelplatform OutSystems.

Haine heeft meer dan 18 jaar ervaring in complexe webomgevingen. Voor zijn aanstelling bij CoolProfs was Haine werkzaam bij CMS- en webdevelopmentbedrijf Seneca waar hij verschillende rollen heeft vervuld zoals senior consultant, (technisch) projectleider en servicemanager. Verder werkte Haine in het verleden onder andere bij Imtech ICT.

Arthur Haine: “Het vertalen van klantwensen naar oplossingen gaat mij goed af en ik bevind mij het liefst op het snijvlak van techniek, business en communicatie. Ik ben erg enthousiast over OutSystems en de ontwikkelmogelijkheden die het biedt. Het is een zeer krachtig platform waar je snel mee aan de slag kunt. Ik heb gekozen voor CoolProfs om nog dichter bij het primair proces van de klant te kunnen opereren. Daarnaast is CoolProfs een ontzettend gezellig en sociaal bedrijf waar samenwerking en collegialiteit centraal staan.”

Eric ten Harkel, algemeen directeur en medeoprichter van CoolProfs: “Het verheugt me Arthur als senior consultant aan ons te kunnen verbinden. Arthur heeft veel relevante ervaring met complexe omgevingen en het begeleiden en adviseren van klanten. Met zijn brede technische kennis, communicatieve vaardigheden en klantgerichte houding past Arthur uitstekend bij de kernwaarden van CoolProfs. Hij is een waardevolle aanvulling voor ons team.”

Dit artikel is ook verschenen in; Appworks, DocumentWereld, Dutch ITChannel,  Flexnieuws, Stipt Payroll

Arthur Haine

Arthur in het Parool.

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.