Ramberg werkte de afgelopen drie jaar bij CoolProfs als senior sales consultant. In deze functie hield ze zich bezig met het acquireren en begeleiden van nieuwe klanten en projecten. Ze droeg verantwoordelijkheid voor grote klantprojecten voor onder andere Rainforest Alliance (voorheen UTZ Certified) en netbeheerder Stedin.

Camilla Ramberg: “Ik heb CoolProfs leren kennen als een bedrijf waar met veel plezier en betrokkenheid gewerkt wordt. De aanwezige kennis en ervaring met OutSystems is ongekend in de Nederlandse markt. Ik zal de door Luuc en Eric ingezette koers voortzetten en me daarbij inzetten om CoolProfs steviger te positioneren als krachtige OutSystems-partner in de markt.”

Eric ten Harkel: “Luuc en ik zijn erg blij dat Camilla uit eigen beweging naar ons toe kwam en zei, ‘jullie doen het goed, maar het kan beter’. Ze heeft de visie en gedrevenheid om deze taak op zich te nemen. Wij hebben met veel liefde CoolProfs grootgebracht en weten dat het tijd is om ons kindje los te laten zodat het zich verder kan ontwikkelen. Luuc en ik kunnen met vertrouwen een stapje terug doen.”

Van der Meer en Ten Harkel blijven betrokken bij CoolProfs, met een focus op technologische ontwikkeling en positionering.

Negentien jaar ervaring

Ten Harkel en Van der Meer richtten in 2000 CoolProfs b.v. op, een bedrijf gespecialiseerd in consultancy en ontwikkeling van maatwerkapplicaties, destijds met de ontwikkeltool CA Gen. In 2008 nam CoolProfs Tri-IT over, een consultancy bedrijf gespecialiseerd in .NET-ontwikkeling. Dit was een opmaat voor CoolProfs om te gaan werken met het low code platform OutSystems en de eerste OutSystems-partner in Nederland te worden. Sindsdien heeft CoolProfs veel kennis en ervaring met OutSystems opgebouwd, dat rap uitgroeide tot een van de meeste gewilde en geavanceerde low code platforms op de markt. CoolProfs groeide van 5 medewerkers in 2000 naar 95 nu en realiseerde in 2018 een jaaromzet van bijna €11 miljoen.

Dit artikel is ook verschenen in: Consultancy, Emerce

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer