a.s.r. verzekeringen heeft gekozen om vraagstukken op het gebied van Compliancy & Regulatory te automatiseren: Compliancy by Design voor low code omgevingen.

Lex van de Geest, Teammanager IT&C Development Services bij a.s.r. verzekeringen neemt u tijdens dit CIO ontbijt graag mee in deze reis en vertelt uitdrukkelijk over de organisatorische, procesmatige en technologische aspecten.

Hierbij staan de volgende vragen centraal:

  • Hoe kunnen vraagstukken rondom compliancy al in een vroeg stadium worden meegenomen?
  • Welke rol kan automatisering daarbij spelen?
  • Wat maakt low-codeomgevingen specifiek?

Achtergrondinformatie:

a.s.r. verzekeringen heeft een transitie gemaakt naar (scaled) agile en DevOps werken. Als onderdeel van deze transitie heeft a.s.r. in 2019 strategisch gekozen voor het low-codeplatform OutSystems. Om vraagstukken op het gebied van o.a. Compliancy & Regulatory een goede plaats te geven is a.s.r. verzekeringen bezig met het inrichten van DevOps Shared Services (conform de SAFe-inrichtingsprincipes) om treinen/teams te ondersteunen bij de automatiseringsbehoefte (CI/CD), maar ook rondom vraagstukken op het gebied van Compliance & Regulatory en het automatiseren daarvan. De inrichting van low-codeplatformen kennen een eigen dynamiek en complexiteit.

Voor vragen en aanmelden stuur een email naar hetty.koonings@coolprofs.com

Onderwerp: Compliancy by Design voor low code omgevingen.

Datum: 13 mei van 8.00-11.00 uur.

Locatie: Kantoor a.s.r. : Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht.

Doelgroep: CIO/IT management, Enterprise architecten, strategische informatie adviseurs.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer