Als (eind)verantwoordelijke voor de IT nodigen wij je graag uit voor deze online sessie op 19 november tussen 8.00-11.00 uur.

Deze CIO-ontbijtsessie gaat over de reis van Stedin naar meer leveringsbetrouwbaarheid in een agile omgeving.

Arthur Kleijer, Head of IT Development and Operations en Wim de Boer, CIO laten met concrete voorbeelden zien welke inzichten zij hebben opgedaan, die van waarde zijn voor zowel de top van de organisatie als de scrumteams op de werkvloer.

Leveringsbetrouwbaarheid in een agile omgeving staat op gespannen voet met de complexiteit van de topics. In een agile omgeving krijg je vaak te horen, dat er niet voor langere termijn gepland kan worden. Of er wordt “ja” gezegd tegen een deadline, waarvan niet op voorhand te zeggen is of deze realistisch is. Ervaring leert echter dat, als je beschikt over voldoende data, je best voorspellingen kan doen over wat de ICT-organisatie aankan dan wel de teams aankunnen. Er is namelijk vaak meer bruikbare data dan je denkt.

We houden de groep deelnemers bewust klein om discussie en het uitwisselingen van kennis en ervaringen zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Aanmelden kan via Hetty.Koonings@CoolProfs.com Heb je vragen, neem dan contact op met Hetty.

Graag tot online ziens op 19 november!
Mede namens Jos van Brummelen, KPMG

Hetty Koonings
Communities | Business Development

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer