Met deze uitnodiging heeft CoolProfs tijdens het NextStep event op 15 november de interesse getrokken van een groot aantal architecten en IT managers om deel te nemen aan de Cool Model sessie. Dit leverde een interessante, interactieve sessie op over de rol van architectuur in het applicatielandschap waarbij CoolProfs het concept van Cool Model met een kleine sneak preview heeft gedeeld. Wat doet Cool Model? Cool Model genereert automatisch een architectuurmodel van een OutSystems omgeving en creëert ook de basisset aan architectuurdiagrammen.
Uit de enthousiaste reacties en discussies werd helder dat Cool Model in een duidelijke behoefte voorziet. Zo krijgen bijv. developers snel inzicht in hun werkterrein en enterprise architecten inzicht in het totale OutSystems landschap.

Uit de Cool Model sessie kwam de behoefte naar voren om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op deze manier ontwijkt men valkuilen en worden leermomenten van anderen hergebruikt. CoolProfs treedt graag op als facilitator van communities. Zo helpen wij onze klanten - en andere organisaties - verder. Openheid en integriteit zijn belangrijke pijlers voor succesvolle communities. Deelnemers waarderen dit zeer.

Dit is de reden dat CoolProfs ook voor architecten en architectuur-geïnteresseerden een community gaat starten. Op 17 maart 2023 staat de eerste bijeenkomst van de Architecten Community gepland.

We starten 17 maart om 12 uur met een lunch en het duurt tot ongeveer 15 uur. Lokatie is bij ons op kantoor, Tech Campus De School, Schoolbaan 1, Roelofarendssveen. Parkeren is gratis.

Wil jij hier graag bij zijn? Geef je dan op bij Hetty en Edwin. Je krijgt vanzelf meer informatie toegestuurd en we reserveren alvast een plekje voor je.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer