CoolProfs heeft zijn Cool Data Mover uitgerust met een nieuw component. De Scheduler maakt een nog hoger niveau van automatisering van datamigratietrajecten mogelijk!

De Cool Data Mover Scheduler maakt datamigratie tussen OutSystems omgevingen eenvoudiger, sneller en efficiënter. Dit nieuwe component is vanaf nu kosteloos beschikbaar in de OutSystems Forge voor alle gebruikers van de Cool Data Mover.

Verre mate van automatiseren
Moesten voorheen data-operaties zoals export, import en delete altijd handmatig worden gestart, dankzij de Scheduler zijn deze manuele handelingen verleden tijd. Plaats de acties nu eenvoudig in een workflow en laat ze gepland of ad hoc uitvoeren.

Maak automatische migratie van datapackages van productieomgeving naar testomgeving een default onderdeel van iedere nieuwe testcyclus. De Cool Data Mover Scheduler is een niet te missen onderdeel van iedere CI/CD pijplijn in OutSystems omgevingen!

Emanuel Rietveld, DevOps Engineer bij Rainforest Alliance over de Scheduler:
“Dit is een geweldige aanvulling op de Cool Data Mover. Als meerdere datapackages in een specifieke volgorde moeten worden uitgevoerd, kun je ze toevoegen aan een Scheduler workflow en allemaal tegelijk activeren. Hij gaat automatisch van de ene package naar de volgende, zelfs tussen verschillende omgevingen. Je kunt dus exporteren vanuit omgeving A en vervolgens importeren in omgeving B. Het bespaart zo veel tijd en je kunt zelfs plannen dat het 's nachts wordt uitgevoerd.”

Voordelen van de Scheduler:

  • Hoge mate van automatisering;
  • Meer efficiëntie, minder fouten;
  • Plan en voer datamigraties uit wanneer u wil;
  • Overzichtelijk dashboard toont alle geplande acties;
  • Maak het leven van uw DevOps team gemakkelijker;
  • Breng CI/CD een stap dichterbij voor uw organisatie.

Gebruikers van de Cool Data Mover kunnen de Scheduler eenvoudig en kosteloos installeren via de OutSystems Forge. Maakt u nog geen gebruik van de Cool Data Mover en ontvangt u graag meer informatie over deze datamigratie tool of de Scheduler plugin? Gerlof Wielinga of één van de andere leden van het Cool Data Team staan u graag te woord!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer