Oude Wetering 10 juni 2021 - IT-dienstverlener en OutSystems-partner CoolProfs heeft Edwin Muijen (54) in dienst genomen als Principal Consultant. In deze nieuwe functie vormt Muijen de belangrijkste schakel tussen IT-ontwikkelaars, stakeholders en directie in softwareontwikkeltrajecten. Als delivery manager begeleidt hij grootschalige IT-implementaties. Daarnaast praat hij op strategisch niveau met de directies van klanten van CoolProfs over digitale transformatie en het potentieel van IT in hun organisatie.

Muijen’s carrière speelt zich grotendeels af in de verzekerings- en pensioenbranche waar hij zich specialiseerde op het gebied van IT. Hij heeft onder andere gewerkt voor Interpolis, Achmea, Nationale Nederlanden, bij Royal London in Schotland en bij Scildon waar hij kennismaakte met lowcode ontwikkelplatform OutSystems. Ook werkte hij als zelfstandig Actuarieel Solutions Consultant.

Muijen: “CoolProfs was geen onbekende speler voor mij. Ik ken de organisatie als een zeer kundig en hecht team OutSystems-specialisten. Ik deel de visie van CEO Camilla Ramberg. Zij wil dat CoolProfs bij klanten op hoog niveau werkt en hen helpt duurzame verandering te implementeren. Alleen op die manier kan IT een bedrijf echt vooruit helpen. Ik vind het fantastisch om deel uit te maken van deze diverse groep professionals.”

Camilla Ramberg is blij Muijen aan boord te hebben: “Edwin kent het klappen van de zweep en voelt feilloos aan waar een directie behoefte aan heeft en waar de uitdaging ligt. Bij CoolProfs stellen wij ons als doel de klant te geven wat hij nodig heeft en verder te kijken dan zijn vraag. Dit is een kunst die Edwin volledig onder de knie heeft.”

Over CoolProfs
Sinds de oprichting in 2000 bouwt IT-dienstverlener CoolProfs innovatief maatwerk voor en met zijn klanten. Daarbij gebruik makend van de agile en scrum methode en lowcode platforms OutSystems en CA Gen. CoolProfs werkt voor innovatieve organisaties zoals ABN Amro, Gemeente Den Haag, RET, Samskip, Scildon, Stedin en WoningNet en dat doen ze met veel plezier!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer