Dit vieren we met de Online CoolProfs Expo

We zijn aan het einde gekomen van ons jubileumjaar. We kijken hierop terug met gemengde gevoelens. We zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen 20 jaar hebben bereikt en hadden dit graag met u willen vieren tijdens de CoolUp, onze relatiedag. Deze moesten we echter annuleren door Covid-19.

Om het jaar toch feestelijk af te sluiten hebben we een Online Virtuele Expo van al onze CoolProfs kunstwerken gemaakt. Zoals de meesten van jullie weten, vieren we elk succesvol project met onze klanten door het overhandigen van een CoolProfs kunstwerk. De illustratie is een artistieke impressie van het systeem wat wij met de klant hebben gemaakt. Deze komen altijd per paar, één voor de klant, één voor CoolProfs.

Ook hebben we het afgelopen jaar, elke maand een remake van een beroemde filmposter gehad, met in de hoofdrol al onze collega's van CoolProfs.

We kunnen alleen maar concluderen dat het een jaar is geworden om nooit te vergeten.

Met vriendelijke groet,
Camilla Ramberg
CEO

20 jaar CoolProfs Kunst, Virtuele Expo

De kunstwerken zijn gemaakt door Willemien Brand en vertegenwoordigen het team, de klant, CoolProfs en het project. In de Expo ziet u ze allemaal, let op deze Expo is Engelstalig. We raden aan om de Expo in fullscreen te bekijken.

Geniet van deze Virtuele CoolProfs Expo en laat u verrassen!

Unieke filmposters met CoolProfs in de hoofdrol

Dankzij onze geweldige collega Marjolein, hebben we elke maand een remake van een beroemde filmposter gehad. Hieraan was een prijsvraag verbonden wat de oorspronkelijke film was. Er waren iedere maand veel inzendingen.

Klik hier om alle CoolProfs collega's in de hoofdrol te zien.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer