Onze OutSystems consultants zitten niet stil. Ze zijn constant bezig zichzelf te verbeteren. Johan den Ouden en Peter Bogaards hebben onlangs verschillende OutSystems certificaten behaald. Voor Johan betekent dat zelfs dat hij alle haalbare OutSystems certificaten nu achter zijn naam heeft staan.

Johan rondde de specialisatie Architecture Specialist voor OutSystems 11 succesvol af. Daarnaast hebben Johan en Peter beide het examen ‘Professional Platform Ops Engineer’ voor OutSystems 11 gehaald.

Peter en Johan volgden als een van de eersten het gloednieuwe Platform Ops Boot Camp van OutSystems. Deelnemers aan deze 5-daagse cursus leren hoe ze een OutSystems-infrastructuur moeten bedienen, onderhouden en bewaken. Hierbij ligt de nadruk op real-life planning en uitvoering op basis van best practices om een ​​gezonde, schaalbare OutSystems Infrastructuur te garanderen. Aan het einde van de bootcamp hebben deelnemers de kennis om de activiteiten te beheren en problemen met OutSystems-infrastructuren op te lossen.

Gefeliciteerd Johan en Peter!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer