/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Imposante groeicijfers leveren CoolProfs OutSystems Champion Award op

CoolProfs ziet de vraag naar low-code applicatieontwikkeling sterk toenemen. De IT-dienstverlener realiseerde het afgelopen boekjaar een omzetgroei uit low-code ontwikkelprojecten van 50% ten opzichte van het jaar ervoor. CoolProfs is Elite Partner van OutSystems, leverancier van het gelijknamige low-code ontwikkelplatform, dat de inzet en het succes van CoolProfs dit jaar beloonde met de Partner of the Year Champion Award. Ook klanten van CoolProfs – Samskip, Scildon en WoningNet – werden door OutSystems geëerd.  

Eric ten Harkel, directeur en oprichter van CoolProfs: “CoolProfs noemt zich rapid development partner en we hebben dit jaar laten zien dat we deze claim waarmaken. Dankzij de nauwe samenwerking met OutSystems wisten we onze omzet uit low-code activiteiten weer fors te laten groeien. Het winnen van de Champion Award is een kroon op ons harde werk. Het is een extra aanmoediging voor onze 95 medewerkers om deze groei door te zetten en waardevolle applicaties te blijven ontwikkelen voor onze klanten.”

CoolProfs kreeg de Champion Award omdat het de OutSystems-partner is die de meeste leads realiseerde. Het is de vijfde keer dat CoolProfs een OutSystems Partner award in ontvangst mocht nemen.

Drie klanten van CoolProfs werden ook bekroond met een OutSystems award.

  • Logistiek bedrijf Samskip ontving de User Experience Award voor beste gebruikerservaring. Het platform dat Samskip samen met CoolProfs en Okapion ontwikkelde, levert een compleet nieuwe, unieke klantervaring waarbij digitalisering centraal in staat.
  • Pensioenverzekeraar Scildon ontving van OutSystems de Best ROI Award. In een jaar tijd wist Scildon zijn core pensioenstelsel volledig, foutloos en met hoge kwaliteit te herbouwen. De pensioenenapplicatie was de eerste van een reeks systemen die vervangen wordt en CoolProfs levert een Scrum team dat hieraan meewerkt.
  • IT-serviceorganisatie WoningNet ontving voor zijn mobiele applicatie HuisjeHuisje de OutSystems award voor Most Innovative App. WoningNet, Fabrique en CoolProfs ontwikkelden in opdracht van een aantal woningcorporaties deze app die woningruil onder particulieren moet vergemakkelijken.

 

CoolProfs ontving de OutSystems Partner of the Year Champion Award uit handen van Steve Rotter, CMO van OutSystems. 

Dit artikel is ook verschenen in; Emerce, Vacature ROC,  Persberichten, Reseller Business.

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.