Video banner graphic
Bekijk de video

De Belgische dienstverlener Iris Group biedt een breed scala aan facilitymanagementdiensten, waaronder de schoonmaak van kantoren en industriële ruimtes, de aanleg van groene ruimtes, onderhoudswerken en kleine herstelwerkzaamheden, office management en industriële schilderwerken. De ruim 3600 medewerkers ontzorgen duizenden Europese klanten in de overheids- en private sector.

De dienstverlener heeft een nieuw HR-systeem in gebruik genomen. Dit systeem is ontwikkeld met het modern application platform OutSystems en maakt efficiënt beheer en monitoring mogelijk van onder andere de volgende workflows:

  • inwerken van medewerkers
  • contractbeheer
  • locatieplanning
  • tijdregistratie


Daarnaast beschikt Iris nu over een solide basis om nieuwe initiatieven te ontwikkelen die hun digitale strategie versterken. Hierbij kunnen ze ook weer vertrouwen op de ondersteuning van CoolProfs.

Iris Group was op zoek naar een efficiënte manier om het werk dat zij voor hun klanten doen te volgen en te factureren. In 4 weken tijd bouwde CoolProfs de "WeTrace" app voor Iris Group waarmee ze meer transparantie konden bieden, hun serviceniveau konden verhogen en het vertrouwen van hun klanten konden vergroten. Het WeWork-project werd bekroond met een Corporate IT Award in de categorie 'Operationele effectiviteit'. Vincent Delforce, IT & Digital Director bij Iris, is bijzonder blij met deze erkenning: "Het laat zien dat ook lokale spelers een leidende rol kunnen spelen in het digitale transformatieproces."Vincent Delforce, IT & Digital Director Iris Groep:

"We willen WeTrace uitrollen naar andere klanten,
bijvoorbeeld onze schoonmaakdienst voor gangen. Het is toepasbaar
op vele use cases. Voor ons is WeTrace een unique selling point.
punt. Het helpt ons en onze klanten. En het was
zo snel geleverd!"

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer