/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Systemen die voor u werken

Begeleiding van A tot Z

Wij begeleiden het gehele ontwikkeltraject en garanderen een tijdige oplevering binnen budget. Daar kunt u op rekenen. De realisatie pakken we aan volgens de principes van scrum. Samen met u doorlopen we in strak getimede sprints de verschillende fases van de bouw. Van de architectuur en de bouw tot en met productie, testen en nazorg. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we exact opleveren wat u nodig heeft. 

Scrum SWAT Team Approach

Om u de kracht van de scrum methodiek aan te tonen, stellen wij een Scrum SWAT Team samen. Dit team laat in een kort tijdsbestek zien wat bij scrum komt kijken, welke voordelen deze methodiek heeft en ook wat de valkuilen zijn. Wij nemen uw project als uitgangspunt.   

OutSystems

CoolProfs is met haar 90 gedreven experts de grootste en meest ervaren OutSystems Partner In Nederland. Wij gebruiken het OutSystems platform om innovatieve en flexibele applicaties te bouwen. Met OutSystems is het eenvoudig om mooie mobiele en web applicaties te realiseren in recordtijd. Deze integreren naadloos met uw bestaande systemen.

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.