Maykers verbindt boeren met wereldwijde en lokale leveranciers. Hun doel is het vinden, selecteren en kopen van professionele landbouwproducten en diensten eenvoudig te maken.

In de wereld van vandaag is de landbouw complex. De uitdagingen op het gebied van milieu, politiek en economie brengen hoge kosten met zich mee. Als boer moet je slim en veerkrachtig zijn om winstgevend te blijven. Maykers is een online platform dat slimme verbindingen tussen boeren en hun partners mogelijk maakt om het boerenbedrijf succesvol te maken. Ze maken het eenvoudig om professionele producten te verkopen, te vinden en te kopen op basis van eerlijke prijzen en duidelijke voorwaarden. Ze hebben alles wat de boer nodig heeft op één plek om tijd te besparen en bedrijven draaiende te houden. Dankzij meer dan 100 jaar landbouwervaring is Maykers ervan overtuigd dat ze de landbouw eenvoudiger en waardevoller kunnen maken.

Samen met CoolProfs is het Maykers platform tot stand gekomen. We willen de focus weer bij de boeren leggen, maar we beginnen met het focussen op onze mensen en hen de kracht en het vertrouwen te geven om initiatief te nemen, hun werk te bezitten en hun eerdere ervaring in te zetten en te delen met het team. Onze belangrijkste doelstelling is het creëren van een omgeving waarin mensen naast het bedrijf kunnen groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Deze groei komt meestal in een snel tempo en met grote stappen - een ander voordeel van een klein team en een flexibele omgeving.

We bouwen aan dit platform om het leven van de boeren gemakkelijker te maken en hen meer tijd te geven om te doen waar ze het beste in zijn, maar we beginnen met dat te doen voor onze teamgenoten. Je zult niet elke dag verdrinken en branden, we zijn voorzichtig in het spotten als mensen extra steun en ontwikkeling nodig hebben, we willen de externe omstandigheden wegnemen zodat mensen kunnen schitteren en echt kunnen laten zien wat ze kunnen doen. Sommigen zouden zeggen dat dit atypisch is voor starters, maar hoewel we graag snel vooruitgang boeken, dringen we ook aan op het evenwicht tussen werk en privéleven.

Ons Platform zal verschillende onderdelen van de landbouwketen combineren - de stukjes van een puzzel in elkaar zetten en de kennis en ervaring combineren om een sterke gemeenschap van grote waarde te creëren voor alle partijen. We doen hetzelfde in ons team, met mensen van over de hele wereld als het cruciale onderdeel van onze puzzel.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer