/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Merijn Bos is nieuwe sales van snelgroeiende CoolProfs

Oude Wetering, 13 december 2019, CoolProfs heeft per 1 november 2019 Merijn Bos (37) aangesteld als senior sales consultant. CoolProfs werkt veelvuldig met het low-code platform van OutSystems, het bedrijf waar Merijn hiervoor werkte. Zijn overstap kwam dan ook niet als donderslag bij heldere hemel.

Merijn deed bij diverse softwarebedrijven waaronder AxWay en Mavim ervaring op. Voor zijn komst naar CoolProfs was Merijn account executive bij OutSystems.

Bij CoolProfs krijgt Bos de kans om zijn accountmanagement-skills te benutten en uit te breiden. Hij zegt hierover: “Bij CoolProfs ben ik van A tot Z bij projecten betrokken. Dat spreekt mij aan, omdat je dan ook echt ziet hoe een klant geholpen is met de oplossingen van CoolProfs en OutSystems. De kennis die CoolProfs heeft van OutSystems is ongekend in de Nederlandse markt. En dat maakt het ook een mooie partij om voor te werken.”

Bos gaat een set bestaande klanten ondersteunen en zal zich tevens bezighouden met business development bij nieuwe klanten, ongeacht of deze aan de start staan van hun digital journey of al verder zijn. Hij ziet dat er steeds meer behoefte komt aan een partij als CoolProfs die helpt bij de implementatie hiervan. “Veel organisaties willen met een low-code platform applicaties bouwen, maar een goede implementatie daarvan is net zo belangrijk.”

Camilla Ramberg, algemeen directeur bij CoolProfs: “Het komende jaar bestaat CoolProfs alweer twintig jaar. Wij zijn een krachtige OutSystems-partner en verwachten het komende jaar veel klanten te helpen bij hun digitale transformatie. De versterking van ons team met Merijn als ervaren sales consultant is dan ook zeer welkom in deze groeifase.”

 

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.