Nico is een echte techneut. Na zijn carrièrestart als monteur consumentenelektronica, ging hij aan het werk als systeembeheerder in een Novell Netware en MS-DOS omgeving. Na een korte uitstap in detachering startte Nico bij WoningNet waar zijn carrière in softwaredevelopment een vlucht nam. Hij groeide uit tot senior netwerkbeheerder en maakte binnen WoningNet de overstap naar de SAFe en Scrum werkwijze mee. Hierna startte zijn functie als DevOps Engineer en bekleedde hij de rol van Scrum Master voor het BI-team.

Nico over de stap naar CoolProfs: “Vanuit mijn werk bij WoningNet kende ik CoolProfs al. Ik heb ze leren kennen als een kundige, innovatieve en vooral gezellige groep mensen. Het viel me niet licht na zo’n lange tijd het WoningNet nest te verlaten maar ik ben blij met waar ik ben geland. Ik vind het erg leuk bij CoolProfs en kijk ernaar uit om iedereen beter te leren kennen.”

Camilla Ramberg, CEO van CoolProfs, is erg blij met de uitbreiding van het R&D Team. “Nico is geen onbekende voor ons. Hij is een sterke DevOps Engineer met een passie voor techniek in elke vorm. Bovendien is hij sociaal en een echte team player. Dat is de gouden combinatie die wij zoeken. Ik ben benieuwd naar zijn creatieve inbreng voor onze organisatie.”

Nico werkt binnen het R&D Team onder leiding van CoolProfs CTO’s Jeroen Bezemer en Joost Landgraf.

Bezit jij ook de gouden combinatie van een bèta-brein + sociale team player? Misschien vind je dan je volgende droombaan bij ons! Kom eens praten met Jeroen of Joost.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer