Camilla Ramberg, CEO CoolProfs

Hierbij ontvang je onze zomerspecial-nieuwsbrief. Wij blijven door ontwikkelen deze zomer, aan onze proposities en in de projecten. Zo kan je meer lezen over onze Center of Excellence propositie. CoolProfs heeft al haar ervaring nu gebundeld om sneller meer OutSystems klanten te kunnen helpen. Of je nou een project met ons doet of niet. Wij stellen onze kennis voor je beschikbaar! Dat hebben we ook jarenlang bij o.a. Stedin gedaan en het resultaat daarvan kan je hier bewonderen of op onze Wall of Fame als je een bezoekje brengt aan ons kantoor. Wanneer die weer open gaat… Voor nu blijven we thuis werken, genieten we van vakantie in eigen land en zetten we alles op een laag pitje. Tijd om de batterijen op te laden, te reflecteren en bij te stellen waar nodig. Doe voorzichtig en blijf gezond. We zien je graag daarna weer, ook al is het via Teams en gaan we door met mooie systemen bouwen samen! Namens heel CoolProfs wensen we je een fijne zomer!

CoolProfs lanceert Center of Excellence

Onze 20 jaar best-practices nu binnen handbereik! De jarenlange ervaring van CoolProfs heeft geresulteerd in een verzameling tools die elkaar ondersteunen en versterken bij het optuigen van uw processen.

Lees hier alles over ons Center of Excellence.

Feestelijke oplevering bij Stedin

In juni ontvingen Martijn van Ierland en Arthur Kleijer van Stedin, een illustratie uit handen van Merijn Bos. Deze illustratie werd uitgereikt als attentie van een jarenlange samenwerking tussen CoolProfs en Stedin.

Lees meer over Stedin.

Poster prijsvraag juli

CoolProfs bestaat 20 jaar en daarom komen we elke maand met een filmposter remake met onze eigen mensen in de hoofdrol.

Raad en win 2 bioscoopkaartjes of een paar CoolProfs sokken.

OutSystems Tech Talks Series: Low-Code DevOps

Software teams over de hele wereld hebben geleerd dat DevOps een belangrijk element is in het digitaal gaan en in Agile transformatie, maar de complexiteit van DevOps tooling kan ontmoedigend zijn.

In dit Demand Webinar leer je er meer over.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer