Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

Kennis delen is alfa en omega voor bedrijven in een digitale transformatie.

Zo kijk ik met plezier terug op de laatste CIO ontbijt sessie, waar we het verhaal van Joyce Hensgens-Thijssen, Transitie Manager DevOps bij CZ hoorden. Hoe zijn ze omgegaan met de reis naar DevOps binnen zo’n grote organisatie? Waar staan ze nu en wat waren de leerpunten? Drie uur lang zaten we met een kleine groep aan het scherm gekluisterd. Iedereen stelde zich open en deelde ervaringen en uitdagingen. Van velen hoor ik dat er al contacten zijn gelegd voor een vervolg gesprek één op één. Het is mooi om dit te faciliteren en we leren er zelf ook veel van.

In deze nieuwsbrief een uitnodiging naar de volgende rondetafelsessie, we nemen jullie specifiek mee in de wereld van CI/CD en OutSystems. Welke innovaties en componenten hebben we voor jullie beschikbaar om te versnellen en professionaliseren, zodat jullie van ons kunnen leren en niet zelf alles hoeven te bedenken. Ook in de nieuwsbrief: de Cool Data Mover, voor snelle migratie van data tussen verschillende OutSystems omgevingen en maak kennis met OutSystems en hun nieuwe gratis versie.

Het gaat erg goed met CoolProfs, we groeien hard en er komen zoveel leuke, nieuwe dingen aan, dat we ruimte hebben voor een ervaren DevOps en leergierige OutSystems consultants. Kent u iemand die wel bij ons past? Geef het vooral door! www.coolprofs.com/vacatures/

18 mei R&D round table CI/CD met OutSystems

In 1,5 uur nemen we u mee in de ontwikkelingen op het gebied van CI/CD. Wat is het? Hoe verhoudt het zich tot DevOps? Wat zijn de voorwaarden voor een succesvolle implementatie. Wij verzorgen ook een korte demo.

Meer weten? Klik hier of schrijf je in bij Hetty Koonings.

Cool Data Mover

Tests, migraties, bug fixing, back-ups. Bij deze acties wil je snel en foutloos data heen en weer kunnen bewegen.

Lees alles over onze Cool Data Mover!

Free Edition OutSystems

CoolProfs kan u helpen met het ontwerpen, bouwen en leveren van krachtige OutSystems oplossingen die met uw bedrijf meegroeien.

OutSystems heeft nu een gratis versie ter beschikking gesteld om de kracht van het platform te kunnen ervaren.

Probeer het nu! (Let op: Engelstalige link)

LinkedIn nieuws

CoolProfs ging persoonlijk langs om alle medewerkers een hart onder de riem te steken na 1 jaar corona. Een zonnig boeketje, een puzzel en een voorzetje om elkaar een lief bericht te sturen. Samen komen we er wel! Via onze LinkedIn pagina kunt op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rond CoolProfs en OutSystems.

Volgt u ons al op LinkedIn?

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer