Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

We schrijven december en ik vraag me af waar de tijd gebleven is? Voor jullie dus de laatste nieuwsbrief van het jaar. NextStep is achter de rug, voor degene die het gemist hebben kan je de highlights teruglezen. CI/CD blijft een speerpunt voor onze klanten, vandaar dat we volop investeren in innovaties die jullie nog sneller en kwalitatief beter maken.

25 januari is er een nieuwe ronde-tafel-sessie, schrijf je vast in voor onze Monitoring propositie. Tot die tijd gaan we gezellig het jaar afsluiten met de CoolProfs Adventskalender. Elke dag een leuke surprise verstopt achter een vakje. Laat je inspireren en opvrolijken door jouw partner CoolProfs in deze donkere dagen!

De CoolProfs Adventskalender is live!

Dit jaar zijn we weer samen aan het aftellen naar kerst. We zijn al een aantal dagen in december, waardoor als je nu inschrijft, je meteen veel vakjes hebt om te openen. Ben je benieuwd wat er achter de vakjes zit?

Bekijk de adventskalender op onze homepage en schrijf je nog snel in!

25 januari online sessie over Monitoren van OutSystems

In 1,5 uur laten wij je zien hoe je jouw OutSystems omgeving en applicaties eenvoudig actief kan monitoren. Samen met WoningNet vertellen we wat de toegevoegde is van Cool Monitor. WoningNet vertelt wat de Monitoring oplossing al heeft opgebracht in termen van gebruikerservaringen, professionalisering en het voorkomen van problemen.

Schrijf je nu in voor deze sessie.

OutSystems lanceert Project Neo

Afgelopen Nextstep kondigde OutSystems een volledig vernieuwde editie van haar low code platform aan, onder de naam Project Neo. Het nieuwe platform biedt nog meer mogelijkheden om in korte tijd hoogwaardige oplossingen te bouwen. In de nieuwsbrief van januari zullen onze CTO’s een deep dive geven over project Neo.

Op de website van OutSystems is meer informatie te vinden over Project Neo.

On Demand Webinar Cool Data Mover

Tests, migraties, bug fixing en/of back-ups. Bij dit soort acties is snel en foutloos gegevens kunnen verplaatsen van cruciaal belang. Als oplossing hiervoor hebben wij de Cool Data Mover.

Bekijk het webinar en krijg meer informatie over hoe de Cool Data Mover werkt.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer