Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

We zitten midden in de lockdown, de avondklok is een feit en de isolatie begint zijn tol te eisen. Zeker bij mij maar ook voor vele van de CoolProfs collega’s. We weten dat we hier doorheen moeten, we prijzen ons gelukkig dat we nog werk hebben en gezond zijn – maar het blijft zwaar. Ik hoor dezelfde geluiden bij onze projecten en de klanten. Gelukkig vinden we steun bij elkaar en helpen we elkaar door deze donkere tijden heen. Zo was de CoolProfs ‘zorg voor elkaar’ kerstkalender een groot succes, we kregen enorm veel positieve reacties. Hoe geweldig het was om de dag vrolijk te beginnen en verrast worden met leuke boodschappen en ideeën. Mooi zo, dat was precies ons doel. Met plezier hebben we bloemen uitgedeeld, prijsvragen beantwoord en complimentjes gekregen en gedeeld. Onze Nora had er een dagtaak aan! Dat is het betere werk! Zo proberen we creatief te blijven en gaan we weer aan de slag met nieuwe Roundtable sessies met als doel te inspireren en verbinden. Hebben wij de leukste OutSystems nieuwtjes op een rijtje en zetten we onze Cool Data Mover weer eens in de spotlights.

Hou vol, het wordt lichter…

Roundtable Geautomatiseerd Testen

Testen is een vak apart en daarbij horen vakmensen. OutSystems specialist CoolProfs werkt daarom samen met specialist Valori voor testautomatisering en Quality Assurance. Op 23 februari is de volgende roundtable, voor aanmelden klik hier. Meer weten over de visie van Valori lees de blog You can’t have fast development without fast QA.

Meer weten over communities klik hier.

De Cool Data Mover

Of het nu gaat om acceptatie testen met productie data of om het testen van de Code Kwaliteit, onze Cool Data Mover vervult daarin een cruciale rol; geanonimiseerd, dus AVG proof. De Cool Data Mover is de opstap naar volledig geautomatiseerd testen.

Neem voor informatie of vragen contact met ons op.

Is het low-code of no-code?

Wat is het verschil tussen low-code en no-code? Dit lijkt soms moeilijk definitief vast te stellen, zelfs voor grote analistenbureaus als Gartner. In deze blogpost probeert OutSystems dit verschil voor eens en voor altijd uit te leggen.

Lees meer als je wilt weten welke features een echt low-code platform zoals OutSystems definiëren.

Carriére nieuws op LinkedIn

Via onze LinkedIn pagina kunt op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rond CoolProfs en OutSystems. We meldden dat onze Consultant Tom Jaspers het certificaat OutSystems Architecture Specialist heeft behaald. Gefeliciteerd Tom!
Volgt u ons al op LinkedIn?

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer