Dilemma's

Het is half juni en dat betekent nog meer vrijheden. Deze vrijheden leveren weer nieuwe dilemma’s op. Nu kunnen we dus met vakantie; met z’n allen op het strand liggen. Over een paar weken mogen we weer evenementen organiseren met 100 mensen. Is het slim om hier direct op in te spelen? Ik wil graag weer alle collega’s zien, ik mis hen echt. Een BBQ organiseren dan maar? Veilig buiten en ergens waar we afstand kunnen houden… Leuk idee toch, maar wat nu als het gaat regenen? En wat als iemand ziek is, moet dan gelijk heel CoolProfs in quarantaine… Ook krijg ik de vraag of we op bezoek mogen bij klanten en partners. Ons kantoor is corona-proof gemaakt voor als iemand daar een dag wil werken maar ons beleid blijft ‘Thuis werken’.

Het zijn complexe vraagstukken waar ik nu mee zit. Hoe pakken jullie dit aan? Ik hoor het graag! Dan ga ik daar over denken tijdens mijn 10-dagen quarantaine bezoek bij mijn ouders in Noorwegen.

Onze nieuwsbrief is gelukkig makkelijker te organiseren – al hebben we daar het dilemma wat we aan jullie willen vertellen: Maak kennis met de .CoolBot, Migration-as-a-Service, raad de nieuwe filmposter en meer...

Camilla Ramberg
Camilla.ramberg@coolprofs.com

On-Demand webinar .ChatBot

In dit webinar maakt u kennis met de kracht van .CoolBot, de chatbot service voor uw OutSystems applicaties.

Kijk het nu On-Demand terug.

The state of App Development Rapport

Een paar maanden geleden vroegen we u om deel te nemen aan de enquête van OutSystems over de ontwikkelingen op het gebied van app development.

Het rapport is er nu en u kunt het hier downloaden.(Engelstalig)

Migration-as-a-Service voor OutSystems omgevingen

Voor het snel en foutloos migreren van data maken onze migratie-experts gebruik van onze Cool Data Mover. Met Migration-as-a-Service wordt u volledig ontzorgd. Dus heeft u een OutSystems omgeving en moet u (eenmalig) veel data migreren? Kijk dan eens naar onze service.

Lees hier meer over onze Migratie-as-a-Service.

Agile Best Practices for Remote Teams (On-Demand)

Het gebruik van Agile voor het bouwen van hoogwaardige, digitale producten vereist frequente samenwerking van cross-functionele teams. Idealiter worden teams op dezelfde locatie geplaatst, maar samenwerking op afstand kan even productief of zelfs nog productiever zijn als het goed gedaan wordt.

Klik hier voor de On-Demand Tech Talk van OutSystems over Agile werken voor remote teams. (Engelstalig)

Poster prijsvraag juni

CoolProfs bestaat 20 jaar en daarom komen we elke maand met een filmposter remake met onze eigen mensen in de hoofdrol.

Raad en win 2 bioscoopkaartjes of een paar CoolProfs sokken.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer