Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

De lente is in aantocht, dat is te merken in de natuur. De vogels zijn druk met de voorbereidingen voor een volgende generatie en langzaam komen de tuinen weer tot leven. Ook bij CoolProfs voelen we de lentekriebels – ook wij zijn bezig met de volgende generatie – maar dan op OutSystems gebied! Heel veel consultants hebben de laatste certificeringen achter de rug, onze CI/CD proposities krijgen steeds meer vorm en we krijgen heel veel positieve feedback van onze klanten en partners. Bent u ook toe aan een professionaliseringsslag van uw OutSystems omgeving? Neem contact op om te horen wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Bekijk de Data Mover webinar

Onze Cool Data Mover dendert nog steeds voort. Heeft u data die gemigreerd moet worden tussen OutSystems omgevingen? Een bug die op Acceptatie moet worden gerepliceerd? Een trainer die met ‘echte data’ wil werken? De Cool Data Mover maakt het mogelijk.

Bekijk de webinar on demand om kennis te maken met deze unieke tool.

CIO ontbijtsessie 26 maart

Er komt weer een CIO ontbijtsessie aan waarbij we dieper ingaan op de transitie naar DevOps en CI/CD. We hebben een interessante spreker van CZ en gaan in een kleine, exclusieve groep de discussie aan. Als u interesse heeft, kan Hetty Koonings u meer informatie geven.

Lees hier meer over deze sessie.

Carrièrenieuws op LinkedIn

Via onze LinkedIn-pagina blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond CoolProfs en OutSystems. U las er bijvoorbeeld dat onze consultant Shahin Keshavari het OutSystems Expert Developer certificaat heeft behaald. Gefeliciteerd Shahin!

Volgt u ons al op LinkedIn?

Miljoeneninvestering voor OutSystems

Onze partner OutSystems heeft een investeringsronde van 150 miljoen dollar aangekondigd. De ronde, mede geleid door investeringsmaatschappijen Abdiel Capital en Tiger Global, waardeert OutSystems op $9,5 miljard. De financiering zal worden gebruikt voor nieuwe R&D- en go-to-market-ontwikkelingen.

Lees hier (Engelstalig) meer.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer