Camilla Ramberg, CEO CoolProfs, aan het woord

Op afstand werken is de normaalste zaak ter wereld geworden; we worden er steeds handiger in.

Toevallig had ik vanochtend een Zoom meeting en mijn schoonmoeder was even op bezoek voor een koffietje. Ik zag haar staren naar mijn scherm. Mijn man legde uit dat dit allemaal CoolProffers waren, ingelogd vanuit hun huizen. Ze was onder de indruk. Zij is dezelfde vrouw, die een maand geleden haar eerste smartphone kreeg, zodat ze met haar kleinkinderen kon videobellen. En die vanochtend langskwam met de hulpvraag om een mooie oude foto als haar WhatsApp foto te gebruiken. Ze had namelijk begrepen dat bij WhatsApp geen strenge regels, zoals voor een rijbewijsfoto, gelden. Ze was zo blij!

Dan realiseer ik me wederom hoe ‘makkelijk’ wij het hebben. 10 weken geleden was de eerste persconferentie met een advies om thuis te werken en binnen een paar uur hadden wij alles geregeld. Ongelofelijk als je hier over nadenkt. Thuis werken zal voorlopig wel de norm blijven. Daarom hebben we weer een nieuwsbrief samengesteld met handige tips en weetjes die u vanuit uw tuinstoel kunt lezen… of als u even bij uw schoonmoeder op bezoek moet om de vluchtmodus knop uit te zetten… Veel leesplezier!

9 juni .CoolBot webinar

OutSystems applicaties kunnen eenvoudig verrijkt worden met chatbot technologie. CoolProfs heeft .CoolBot ontwikkeld. Ervaar wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Nieuwsgierig geworden?

Schrijf u dan nu in voor ons webinar op dinsdag 9 juni, van 14.00 tot 15.00.

Ready or not: digitaal is het nieuwe normaal!

Het is nu belangrijker dan ooit om te digitaliseren. OutSystems herkent deze noodzaak en helpt u bij de vraag: Hoe kan uw IT-organisatie uw onderneming helpen om digitaal te gaan werken en uw organisatie zo aan te passen aan het nieuwe normaal?

Kijk hier voor het On-Demand Webinar van OutSystems: Ready or Not: The Sudden Urgency of Digital. (Let op: Engelstalig!).

Thuiswerken in teamverband, hoe doe je dat?

Stedin, CZ en WoningNet delen hun ervaringen en geven tips & tricks. Centraal staat de HOE vraag. Hoe geef je een waardevolle invulling aan de PO rol in een digitale werkomgeving? Hoe pak je backlogmanagement aan; werkwijze en tooling? Hoe zet je een effectieve remote PI (big room)planning op?

Neem deel aan deze online bijeenkomst van de PO Community op 27 mei.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer