Camilla Ramberg CEO, CoolProfs

De herfst. Een gekke tijd eigenlijk. Aan de ene kant wil je je thuis opsluiten en lekker niks doen en aan de andere kant is het enorm druk met allerlei nieuwe initiatieven en fysieke evenementen (eindelijk!). Aangezien wij als CoolProfs ook een nieuw fiscaal jaar zijn begonnen, is het drukker dan ooit met nieuwe initiatieven opzetten. Zo zijn we trots op de nieuwe medewerkers die ons team zijn komen versterken en gaan jullie veel van ons horen over nieuwe producten om de OutSystems ontwikkelstraat nog verder te professionaliseren. Ons R&D team is namelijk bezig geweest met nieuwe concepten te ontwikkelen om onze klanten verder te helpen. Vandaag een casestudy vanuit WoningNet over de nieuwe Monitoring oplossing. Tijdens de OSDC meer onthullingen.

Laat je inspireren en neem contact op voor meer informatie!

Welkom bij de CoolProfs familie Cas, Gert en Zoë!

Het werk lag niet stil bij CoolProfs deze zomer. Gelukkig konden wij ons team versterken met maar liefst drie nieuwe consultants. Cas van Elk (29), Gert van Dalen (29) en Zoë Bernard (25) zijn in juli en augustus bij CoolProfs van start gegaan.

Lees hier meer over Cas, Gert en Zoë.

Ready to Accelerate into the Future?

Het is alweer bijna tijd voor OutSystems’ NextStep en OSDC. Deze twee virtuele events zullen de nieuwste trends op het gebied van Modern Application Development bespreken en voor de developers is er de mogelijkheid van elkaar te leren. Onze eigen Shahin Keshavari zal een presentatie geven op OSDC, dus schrijf je snel in!

Monitoring helpt WoningNet bij proactief it-beheer

Het WRB van WoningNet kent dagelijks duizenden aanvragen en veel piekbelasting. CoolProfs helpt WoningNet met een uitgebreide monitoring oplossing om de systemen beter in de gaten te kunnen houden en zelfs preventief bij te sturen.

Download hier het hele verhaal over deze innovatieve oplossing.

Feestje! CoolProfs bestaat 21 jaar!

21 september 2021 bestond CoolProfs precies 21 jaar. Reden voor een feestje! We kwamen voor het eerst in lange tijd weer bij elkaar om het jaar af te sluiten en vooruit te blikken op het komende jaar. Bijna iedereen was er en het was weer ouderwets gezellig. Op naar een mooi nieuw CoolProfs jaar!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer