Rapid
Ontwikkelingen gaan razendsnel. De druk op organisaties neemt toe en de time-to-market voor IT-oplossingen wordt steeds korter. CoolProfs schept een omgeving waar dit mogelijk is.

Wij werken bij voorkeur bij de klant op locatie. Zo kunnen we snel schakelen en zijn de communicatielijnen kort. Ook nemen wij tools en werkwijzen mee die het ontwikkelproces versnellen.

Development
Modern Application platform OutSystems maakt snel bouwen mogelijk. Maar dat is niet genoeg. Omdat de toekomst niet in beton gegoten is, vinden wij een Agile ontwikkelproces noodzakelijk. Wij vertalen uw wensen en eisen naar toekomstgerichte architectuur- en integratiemogelijkheden. Daarbij maken we gebruik van onze ruim 10 jaar lange ervaring met OutSystems.

Partner
Slim en snel bouwen moet aan de basis van uw IT-organisatie komen te staan. Ook daar helpen wij u mee. Ons Center of Excellence draagt onze kennis en kunde over aan uw medewerkers en ondersteunt uw IT-organisatie in zijn groei naar volwassenheid. Bij grote uitdagingen staat ons R&D-team altijd voor u klaar. We brengen organisaties actief bij elkaar in verschillende CoolProfs Communities zodat ze ervaringen met elkaar kunnen delen, kunnen sparren en nieuwe inzichten opdoen. Zij hoeven niet opnieuw het wiel uit te vinden! Een proactief ecosysteem zorgt voor wederzijds vertrouwen en open communicatie. En dat brengt noodzakelijke afstemming en synergie op gang

.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer