/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Rapid. Development. Partner.

Onze systeemontwikkelingstrajecten zijn per definitie uitdagend en vragen om een creatieve en pragmatische instelling. Ze worden veelal in multidisciplinaire scrumteams uitgevoerd, waarbij de inbreng van de individuele teamleden van wezenlijk belang is voor het welslagen van het project.

De menselijke factor

Wij rusten niet voordat de bedoeling echt duidelijk is. Vervolgens monitoren we op het bedoelde resultaat. En daarin ligt precies de kern van wat wij doen. Mensen zeggen vaak niet wat ze bedoelen en bedoelen vaak niet wat ze zeggen. Het is de kunst om er achter te komen wat er werkelijk nodig is. Dat geldt niet alleen voor de maatwerk systemen die we bouwen, maar ook in de business consultancy die we doen. Telkens proberen we de vraag "Waarom?" beantwoord te krijgen. Want daar begint het mee.

Versnelling

Met onze scrum team methode versnellen wij het bouwproces. Met ervaren ontwikkelaars en scrum master zetten wij de toon van de kwaliteit en de communicatie binnen het team en naar de stakeholders van het project. Onze (generieke) bouwstenen maken een head start mogelijk. Snel de resultaten opleveren.

Flexibele architectuur

Wij denken mee over de impact van de nieuwe IT oplossingen op de IT architectuur, systeemlandschap en bedrijfsprocessen en integratieaspecten. 

Successen vieren

CoolProfs viert de oplevering van elk systeem met de overhandiging van een kunstwerk aan het team. Dit is een blijvend aandenken aan de succesvolle samenwerking. Kunstenares Willemien Brand maakt van het opgeleverde systeem een artistieke impressie.

lees meer
Architected Agile
Meer weten
>
Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.