Organisaties vragen ons regelmatig hun projecten te evalueren. Naast de theorie, nemen wij ook onze best practises van de afgelopen 20 jaar mee in onze bevindingen en aanbevelingen. De organisatie krijgt zo handvatten voor het aanscherpen van (toekomstige) projecten.

 • PQR (Product Quality Review)
  Evalueren van de kwaliteit van de software (code). Onze experts checken op consistentie en doublures.
 • Architectuur Assessment
  Evalueren van de huidige IT-architectuur en het aanpassen op toekomstige behoeften. Via een aantal workshops vergaren onze architecten deze informatie. In onze aanbevelingen nemen wij uiteraard onze ervaringen bij andere organisaties mee.
 • Way of Working Assessment
  Via workshops of een-op-een interviews verzamelen onze Tech Leads de nodige informatie. Vervolgens evalueren zij hun bevindingen en brengen aanbevelingen uit.
 • Platform Quality Review
  ​Evalueren van de bestaande OutSystems omgeving inclusief de ontwikkelde OutSystems applicaties. Op basis van onze ervaringen ontvangt u aanbevelingen over mogelijke kwaliteitsverbeteringen.

Grote budget- en tijdsoverschrijdingen kunnen redenen zijn om het OutSystems project stop te zetten en vervolgstappen te heroverwegen. CoolProfs kan helpen een solide afweging te maken en kan, onder bepaalde voorwaarden, de regie over het project op zich nemen.

We hanteren hiervoor onze drie stappen Project Recovery methode

 • Product Quality Review (PQR) voor een nulmeting: Waar staat het project? Wat is de kwaliteit van de software?
 • GAP Analyse: Wat heeft de organisatie minimaal nodig? Wat is het budget? Wanneer moet de applicatie af zijn? Hoe moet dit passen in de huidige architectuur en applicatieportfolio?
 • Recovery Plan met voorwaarden en afspraken over het afbouwen van het systeem.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer