Als delivery manager bij CoolProfs werk je bij een van onze klanten in een inhoudelijke of procesrol – scrum master of tech lead bijvoorbeeld – en houd je daarnaast nauw contact met alle scrum teams bij deze klant. Je overlegt met deze teams en hun vertegenwoordigers om te achterhalen waar hun behoeftes liggen en coacht hen bij het onderzoeken en invoeren van nieuwe technologische mogelijkheden.

Welke componenten en tools heeft een ontwikkelteam nodig? Zijn er meer teams die hier baat bij hebben? Jij kent alle tools en componenten, en weet wanneer en hoe ze van pas komen bij een van de teams. Je overlegt met de relevante stakeholders bij jouw klant over de manier van werken, bijvoorbeeld in een scrum of SAFe omgeving. En wanneer scrum teams over gaan op reactive web app development in de nieuwste OutSystems versie, dan is het jouw taak om hen te adviseren en ondersteunen.

Kortom:

  • je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen,
  • je weet hoe je die moet implementeren en waar ze waarde toevoegen, en kunt deze kennis overbrengen op product owners, developers, architecten en andere stakeholders,
  • daarnaast kun je jouw klant adviseren over technologische keuzes en waar de potentiële winst voor hen te vinden is.


In deze soms hectische functie weet jij overzicht te houden over de hele keten. Je overlegt met alle lagen en kunt prioriteiten stellen. Je maakt planningen en werkt in een SAFe-organisatie samen met de release train engineer. Bij alle keuzes houd jij het belangrijkste voor ogen: waarde creëren voor de klant en voor de gebruiker van de software.

Delivery manager bij CoolProfs

Voor OutSystems-consultants biedt werken als delivery manager bij CoolProfs een extra dimensie. CoolProfs heeft namelijk bijzonder veel gedreven en goede OutSystems-specialisten in huis (maar liefst 3 OutSystems MVP’s), sommige van het eerste uur. Bovendien werkt het CoolProfs R&D team doorlopend aan nieuwe tools die het OutSystems platform verrijken en aanvullen. We noemen onszelf niet voor niets OutSystems Partner+.

Wij hebben de tools in huis om het verschil te maken bij onze klanten. Weet jij waar ze het beste tot hun recht komen?

Wil je meer weten over de rol van delivery manager bij CoolProfs? Ga eens praten met Annemarie Sonnenberg of Edwin Muijen!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer