Als DevOps consultant bij CoolProfs werk je zowel intern, als bij klanten. Je doet onder andere assessments door interviews af te nemen bij de klant en een adviesrapport te schrijven. Dit kan heel kort en eenmalig zijn, of voor langere tijd als je ook helpt bij het neerzetten ervan. Verder zorg je voor succesvolle implementaties van componenten voor het automatiseren van software delivery processen. Je komt bij het DevOps/platform team van de klant te zitten om hen op te leiden over nieuwe oplossingen. Verder doe je losse projecten voor bijvoorbeeld monitoring of versterk je het CoolProfs R&D en Infra team bij interne projecten. We werken met IaC (Infrastructue as Code) en maken dus ook software om het DevOps proces te automatiseren.

In deze zeer diverse rol krijg je veel vrijheid om je taken op je eigen manier in te richten. Je werkt zelfstandig maar moet ook intensief samenwerken met veel verschillende teams en mensen. Dit betekent dat je

  • de juiste vragen kunt stellen, meedenkt en mensen mee krijgt in je redenatie.
  • goed uitleg kunt geven aan je collega’s en aan medewerkers bij je klant. Je kunt op een opbouwende manier je mening geven en advies uitbrengen.
  • overzicht houdt en daadkrachtig bent. Je herkent de behoefte of de issue en weet wat er nodig is om het op te lossen.
  • analytisch sterk bent. Je houdt ervan om complexe vraagstukken aan te pakken.

DevOps consultant bij CoolProfs

CoolProfs is OutSystems+ partner. We doen bijna alles met OutSystems en zijn de partner met de meeste kennis van en ervaring met dit low-code platform. We ontwikkelen tools en componenten om het platform te verrijken en verbeteren, die we vervolgens inzetten bij klanten of aanbieden aan derden. We helpen onze klanten om hun software development life cycle (SDLC) in verre mate te optimaliseren door hen te adviseren, hun werkwijze te helpen automatiseren, en relevante diensten en tools te implementeren. Als DevOps consultant is het de bedoeling dat je met de allerlaatste technologieën kunt lezen en schrijven. Je bent dus constant jezelf aan het ontwikkelen en mag als eerste met de nieuwste speeltjes spelen.

Bij CoolProfs ben je in deze rol echt een consultant. Je geeft advies en leidt mensen op zodat ze het verder zelf kunnen. Het is de bedoeling dat je jezelf bij de klant overbodig maakt. Hierdoor kun je telkens nieuwe projecten aanpakken en is dit werk nooit saai.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Alexander van Lieshout of Jeroen Bezemer voor meer informatie over de rol van DevOps consultant. Nu al verkocht? Bekijk de vacature en mail Imelda Duivenvoorden!

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer