Als trainer bij CoolProfs geef je naast je vaste werkzaamheden interne workshops, cursussen en bootcamps. Die duren uiteenlopend van een dag tot een week. Je laat je collega’s via directe instructie en praktijkgerichte opdrachten kennis maken met OutSystems development of laat hen bekend worden met nieuwe tools of diensten van CoolProfs, zoals de Cool Data Mover, Cool Monitoring of onze baanbrekende nieuwe Software Development Life Cycle (SDLC) suite.

Dit kan betekenen dat je deelnemers begeleidt naar het behalen van een OutSystems certificaat. Maar het belangrijkste doel is natuurlijk dat ze de kneepjes van het vak leren, dus ook de dingen die niet op het examen aan bod komen, maar die ze in de praktijk, als ze bij een klant werken, wel tegen kunnen komen.

Om als trainer succesvol praktijkgerichte stof over te brengen, kun jij natuurlijk

  • mensen enthousiasmeren voor OutSystems en voor nieuwe technologie in het algemeen.
  • een groep begrijpen en lezen. Van junioren tot senioren tot collega’s uit de business: jij houdt ze geïnteresseerd en bij de les.
  • in de materie duiken. Als jij een keer het antwoord niet weet, zie je dat als een kans om zelf ook iets nieuws te leren.

Wil jij de leergierige mindset van CoolProfs overbrengen in deze leuke afwisselende rol? Deins jij niet terug voor af en toe een paar intensieve dagen waarin je ook je collega’s beter leert kennen? Ga eens praten met Joost Landgraf of vraag aan Imelda Duivenvoorden om meer informatie.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer