Dat doe je door middel van gebruikersonderzoek. Hoe wordt de applicatie gebruikt en hoe wil men hem gebruiken? Vervolgens bekijk je hoe de behoefte van de users en die van de klant bij elkaar kunnen komen. Met de tool Figma maak je werkende mock-ups en met css zet je een thema op in OutSystems. Als UX consultant bij CoolProfs wordt verwacht dat je kunt coderen en overweg kunt met OutSystems. Kun je dat niet? Maak je geen zorgen, we geven je alle ruimte om het te leren.

Ben je uit het goede hout gesneden?

Jij hebt oog voor detail en bent creatief. Daarnaast kun je

  • dankzij je analytisch vermogen en empathie feilloos de behoefte van de gebruiker achterhalen.
  • helder uitleg geven en zo weet je de klant te overtuigen van jouw bevindingen.
  • het development team ondersteunen bij de uitvoering van je design.

Als UX consultant bij CoolProfs kom je op veel verschillende plaatsen te werken. Je bent actief betrokken bij de start van een nieuwe applicatie om de gebruikerservaring vanaf het begin goed te implementeren, of bij een bestaand project waar de gebruikerservaring verbetering nodig heeft. Na het gebruikersonderzoek en de designfase blijf je op de achtergrond beschikbaar. Ondertussen ga je al weer aan de slag bij de volgende klant. Je kunt ook tussendoor gezellig bij CoolProfs intern aan het werk op het prachtige nieuwe kantoor Tech Campus De School in Roelofarendsveen, of tijd steken in trainingen en persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven in jouw expertise op het gebied van UX. We vertrouwen op je kennis en kunnen. Als je ergens over twijfelt of even wilt sparren, dan zijn er altijd collega’s beschikbaar om met je mee te denken.

Wil je meer weten over het werk van een UX consultant? Neem contact op met Marjolein Scheers! Ben je al overtuigd? Vraag Imelda Duivenvoorden naar de mogelijkheden.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer