CoolProfs is trots te kunnen melden een OutSystems Expert Developer rijker te zijn. Shahin Keshavari kreeg op 24 december 2020 dit certificaat toegekend.

Om dit certificaat te behalen moet je in staat zijn goede, robuuste applicaties te bouwen met OutSystems. Aspecten als architectuur, analyse, performance, security en design spelen een belangrijke rol. Naast theoretische kennis is hier uitgebreide praktijkervaring voor nodig, die Shahin de afgelopen jaren bij uiteenlopende projecten van CoolProfs heeft opgedaan.

Over het traject voorafgaand aan het behalen van de titel Expert Developer, vertelt Shahin: “Ik heb bij klanten uiteenlopende aspecten van OutSystems meegemaakt, van complexe systemen aanpassen en optimaliseren, tot aan een compleet nieuwe infrastructuur opzetten. Ik heb veel kennis opgedaan door zelfstudie en trial-and-error, maar ook door te werken met ervaren collega’s. Het is heel leuk om op deze manier alle facetten van OutSystems te leren kennen en deze in te zetten voor de dagelijks uitdagingen van onze opdrachtgevers.”

Het behalen van dit certificaat is voor Shahin een bewijs van zijn kunnen. “Het lukte met hard werken en een goede mentale voorbereiding. Dit certificaat is de bevestiging dat ik voldoende ervaring heb met OutSystems om complexe applicaties te bouwen. Het is leuk om op deze manier beloond te worden voor je harde werk. En die begeerlijke drie sterren badge van OutSystems staat natuurlijk heel mooi achter mijn naam.”

Shahin werkt sinds 2017 voor CoolProfs, waarvan sinds 2018 in vaste dienst. Expert Developer is niet het eerste OutSystems certificaat dat Shahin op zijn naam heeft gezet. Eerder behaalde hij onder meer de certificaten Associate Reactive Developer, Mobile Developer Specialist, Associate Tech Lead en Expert Traditional Web Developer.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer