Stageopdrachten bij CoolProfs

Stagiairs en afstudeerders zijn bij ons van harte welkom!

CoolProfs ontwikkelt maatwerk bedrijfsapplicaties voor en met organisaties zoals WoningNet, Stedin, a.s.r, en verschillende gemeentes en OV-bedrijven. Dit doen we met het (Low-Code) ontwikkelplatform OutSystems.

Ook zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe features en tools. Ons R&D team onderzoekt nieuwe technologieën en vertaalt deze naar praktische add-ons, waar onze klanten en andere OutSystems-gebruikers over de hele wereld blij van worden.

Als je bij ons stage komt lopen, ben je vrij zelf het onderwerp te kiezen. CoolProfs helpt je de onderzoeksvraag scherp te stellen en kan indien nodig helpen klanten te benaderen. Verder stellen we alle benodigde tooling en een Azure omgeving beschikbaar.

We staan open voor alle innovatieve onderzoeksonderwerpen. Misschien loop je warm voor een van de thema’s hieronder. Stuur je stage-idee en sollicitatie naar Imelda Duivenvoorden, klik hiernaast op de knop, of neem contact met ons op.

De volgende onderwerpen komen aan bod bij ons R&D Team:

Machine Learning in de low-code wereld

Machine Learning is al gemeengoed in grote standaard bedrijfsapplicaties maar op welke manier kan deze technologie worden toegepast in kleinschalige low code applicaties? Kunnen we standaard componenten ontwikkelen om in meerdere applicaties uit te rollen en wat zou het beste platform en technologie zijn om dit te bouwen en onderhouden? Dit zijn slechts een paar vragen die wij hebben over dit onderwerp. Maar we zijn vooral ook geïnteresseerd in jouw ideeën en wat jij zou willen onderzoeken op het gebied van Machine Learning en applicatieontwikkeling.

Architectuur is big business

Een succesvolle applicatie valt of staat bij een consistent verhaal dat leesbaar is voor ontwikkelaars, testers en de business. Met welke toolingmethode kunnen we software architectuur helder beschrijven? Algemene tools zoals Visio, Draw.io, LucidCharts zijn niet specifiek genoeg en daarom ongeschikt. We zoeken een tool die aansluit bij onze huidige projecten en zal leiden tot concrete succesverhalen. In onze zoektocht zijn wij op het C4 model uitgekomen. Zou jij het leuk vinden om dit model verder te onderzoeken en visualisatie van het model te automatiseren door ontwikkeling in low code?

Jouw idee in de low code wereld

Heb je een leuk, innovatief of fantastisch idee voor de low code wereld en verbaast het je dat dit er nog niet is, of nog niet goed uitgewerkt is? Zou je met onze hulp jouw idee verder willen uitwerken? Schroom niet en ga met ons aan de slag. We zijn voor alles in, niets is te vergezocht voor ons. Kijk op onze website voor inspiratie. CoolProfs helpt je de onderzoeksvraag scherp te stellen en kan indien nodig helpen klanten te benaderen. Verder stellen we alle benodigde tooling en een Azure omgeving beschikbaar.

Augmented reality in de low code wereld

CoolProfs bouwt maatwerk applicaties voor klanten uit zeer diverse sectoren. Hoe zouden we AR kunnen inzetten om al deze verschillende applicaties naar een hoger niveau te tillen? Kunnen we applicaties uitbreiden met door CoolProfs ontwikkelde AR componenten? In deze zoektocht is onderzoek belangrijk maar daarnaast verwachten we ook dat er minstens één werkende Proof of Concept wordt gerealiseerd. Deze PoC moet aantonen dat het mogelijk is standaard componenten met AR te ontwikkelen die in lijn liggen met low code, en dus gemakkelijk en snel te implementeren zijn.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer