Nieuwe huisvesting CoolProfs

Tech campus van start

Tech Campus De School start met de transformatie van een leegstaand schoolgebouw in Roelofarendsveen tot hypermoderne Tech Campus. Dit gebouw, genaamd De School, bevat straks naast de huisvesting van enkele tech-bedrijven onder meer een bibliotheek, een theaterzaal en 27 sociale huurappartementen. Campus waar specialisten hun kennis, kunde en ervaringen delen, maar ook kunnen wonen. Een van de bedrijven die zich hier gaan vestigen zijn wij! We zijn trots en blij onderdeel van dit project te mogen zijn.

Het startschot voor de verbouwing van De School is het begin van de realisatie van een droom die de tech-bedrijven CoolProfs en Verdel ICT & Media al veel langer koesterden: een pand waarin verschillende activiteiten rondom technologie een gezamenlijke huisvesting vinden. Tech Campus De School is een op zichzelf staande entiteit, met CoolProfs en Verdel ICT als hoofdhuurders.

CoolProfs en Verdel ICT kwamen met elkaar in contact via BITS Workspace en de lokale ondernemersvereniging omdat zij beiden op zoek waren naar grotere, betere en vooral modernere huisvesting. Hun organisatieculturen matchen perfect. Het zijn kennisorganisaties en ze willen een grotere rol spelen in de regio en daarbuiten. De huidige gebruikers van BITS Workspace maken ook deel uit van De School. Eind 2022 wordt de campus opgeleverd.

Lees meer:

DutchIT Channel

Emerce

Executive-people

EZPress

Persberichten

Techvisor

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer