Video banner graphic
Bekijk de video

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Zij gelooft in het gezamenlijk creëren van economische en maatschappelijke waarde. Innovatie met een doel is waar TNO voor staat. Zij ontwikkelt kennis niet omwille van de kennis, maar voor toepassing in de praktijk. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van het bedrijfsleven en het welzijn van de samenleving op een duurzame manier versterken.

CoolProfs werkt al jaren samen met TNO aan verschillende projecten.
Voorbeeld van een opgeleverde applicatie is de EHRS module voor HR. Verlof aanvragen kunnen verwerkt worden en ook nieuwe medewerkers kunnen eenvoudig worden toegevoegd. Dit heeft een enorme efficiency slag opgeleverd voor de HR afdeling.

OurPlan

Ook OurPlan is een applicatie die ontwikkeld is samen met TNO. Het is de herbouw en verbetering van een bestaande applicatie gebouwd met Java om berekeningen te maken voor nieuwe projecten en herberekeningen voor lopende projecten. Een calculatie voor nieuwe projecten en een fiscale doorrekening voor lopende projecten is nodig om controle te houden over de kosten van een project en om de juiste medewerkers met de juiste tarieven aan een project toe te wijzen. De applicatie is de linking pin tussen het systeem voor het initialiseren van de opportunity in Microsoft CRM en het financieel administratief systeem SAP. TNO wordt voorzien van de actuele stand van zaken met betrekking tot de kosten van nieuwe en lopende projecten, wat hen de mogelijkheid geeft om op het juiste moment bij te sturen indien nodig.


Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer