Tom Jaspers heeft op 8 januari 2021 de nieuwe titel OutSystems Architecture Specialist ontvangen. Eerder behaalde hij al de certificaten Associate Web Developer, Associate Reactive Developer, en de specialisatie Mobile Developer Specialist. Tom werkt inmiddels ruim anderhalf jaar voor CoolProfs.

Het Architecture Specialization-examen gaat over de basisprincipes van OutSystems Architecture-ontwerp, zoals het Architecture Canvas, Design Process & Validation en Architecture Patterns. Inhoudelijk biedt deze specialisatie ondersteuning bij het ontwerpen van een goede OutSystems architectuur. Ook draagt het bij aan een efficiënte en gezonde levenscyclus van applicaties.

De titel OutSystems Architecture Specialist is onderdeel van de totale Reactive Professional Certification, vertelt Tom. “Voor het behalen van dit certificaat is het belangrijk dat je de hoofdlijnen begrijpt, en dat je de details echt goed kent. Omdat het een specialisatie betreft, is de hoeveelheid werk behapbaar. Ik zie het behalen van deze titel als een belangrijke stap in mijn reis naar Professional OutSystems Developer. Bovendien is het een gloednieuwe specialisatie, waarbij ik binnen CoolProfs deze als eerste heb behaald. Dit maakt deze badge voor mij wel extra speciaal.

Deze website gebruikt cookies om de beleving te optimaliseren. lees meer