Road to ODC

Jouw weg naar OutSystems Developer Cloud

Als OutSystems gebruiker weet je natuurlijk dat de nieuwe versie ODC heet: OutSystems Developer Cloud. Er zijn hele goede technische redenen om over te stappen op ODC. Maar wat zijn nu de zakelijke redenen?

Besparingen

Een cloudplatform vereist geen investeringen vooraf. Daarnaast wordt bespaard op operationele kosten voor o.a. personeel en onderhoud.

Schaalbaarheid

Profiteer van de schaalbaarheid en elasticiteit van de cloud. Infrastructuur ademt automatisch mee bij toe- of afname van de vraag.

Productiviteit

ODC faciliteert naadloze samenwerking tussen ontwikkelteams. Beter teamwork leidt tot hogere productiviteit en een kortere time-to-market.

Continuïteit

Door ingebouwde functies voor herstel en redundantie garandeert het platform een zeer hoge beschikbaarheid.

Innovatie

Gebruik de nieuwste innovaties binnen OutSystems. Loop altijd voorop en reageert snel op een veranderende markt.

AI

Ontwikkel met de kracht van AI. Bied eenvoudig chatbots aan en maak gebruik van de grootste innovatie van deze tijd.

Kwaliteit

ODC, in combinatie met onze Way of Working, garandeert de best mogelijke code. Bugs worden sneller opgelost en de kwaliteit gaat omhoog.

Snelheid

Door herhaling in het software proces te automatiseren wordt de kans op fouten verminderd en wordt ontwikkeltijd efficiënter gebruikt.

Automatisering

Teams kunnen afzonderlijk nieuwe features uitrollen en producten onderhouden. Dit resulteert in blije stakeholders. Innovatie wordt gestimuleerd.

CoolProfs, de OutSystems+ Expert

Als de eerste OutSystems partner in Nederland beschikt CoolProfs over een enorme expertise. Het optimaliseren en automatisering van het OutSystems platform doen we al vele jaren. Daar hebben we producten voor ontwikkeld. Deze zijn gebundeld in onze SDLC-Suite.

De SDLC-Suite legt de nadruk op kwaliteit en haalt de huidige foutgevoeligheid in OutSystems 11 weg door verregaande automatisering. Sterker nog, de SDLC-Suite bovenop OutSystems 11 geeft je vandaag al de automatiseringsvoordelen van het ODC-platform. En de uiteindelijke migratie naar ODC wordt een eenvoudiger!

Samen met onze Way of Working leveren onze producten bewezen productiviteitswinst op. Hierdoor maak je ruimte vrij in je ontwikkelteam(s) om meer te doen en sneller te werken.

Met onze ‘Road to ODC’ werkt iedere organisatie in een eigen tempo toe naar de implementatie van OutSystems Developer Cloud. Met overzicht en controle.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type platform

CoolUp '24

De Uitdaging van Duurzame Innovatie in een Versnellende Wereld

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

De technologische verandering raast voort. Ondanks Agile en low-code, worstelen we om bij te blijven met Generatief AI en de toenemende focus op duurzaamheid.

Een unieke aanpak, die Lean Thinking combineert met digitale transformatie, biedt soelaas. Dit beproefde framework versnelt innovatie en adaptatie, met oog op duurzaamheid.

In mijn lezing focus ik niet op kant-en-klare oplossingen, maar schets ik het framework en mijn vertaalslag naar de praktijk. Ik deel wat wel en niet werkte. Het framework is aanpasbaar – de juiste toepassing hangt volledig af van uw eigen context.

Toewijding, consistentie en emotionele veerkracht zijn cruciaal. In mijn lezing deel ik diverse ervaringen – successen en mislukkingen – om waardevolle lessen te trekken en met vertrouwen te navigeren in het veranderende bedrijfslandschap, met focus op duurzaamheid.

CoolUp '24

Dagelijks deployen een utopie? Nee hoor!

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM

CoolProfs zegt “Er zijn tal van redenen te noemen om je software development lifecycle (SDLC) te verbeteren. Wat je doel ook is, de CoolProfs SDLC-Suite biedt alle tools om dit voor OutSystems low-code omgevingen werkelijkheid te maken. Met onze SDLC-Suite maak je de low-code belofte waar.

Maakt CoolProfs die belofte waar? Een kritische klant vertelt.

CoolUp '24

Domain Driven Architecture, een noodzaak?

Edwin Muijen, Principal Consultant CoolProfs en PO Cool Model

Domain Driven Design is niet nieuw, maar wordt steeds relevanter. Kleinere, bedrijfsonderdeel-specifieke apps zijn overzichtelijker, sneller aan te passen en onafhankelijk van andere apps en hun ontwikkelteams.

Monilithische applicaties uit het verleden kunnen misschien beter worden opgedeeld in kleine, herbruikbare delen.

Edwin Muijen vertelt waarom Domain Driven Architecture van belang is, nu en in de toekomst.

CoolUp '24

Tekenen met AI

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan, bouw je eigen OutSystems team.

Christa Roseboom, HR manager en mede-eigenaar Sogyo
Imelda Duivenvoorden, HR manager en MT-lid CoolProfs

Sogyo en CoolProfs geven tips en pitfalls over het samenstellen (en behouden) van je eigen OutSystems team. Samen helpen we je bij het werven van geschikte kandidaten en het vormgeven van een traineeprogramma. Uiteraard met de nodige begeleiding vanuit onze kant.

Samen zorgen we voor een instroom van goed opgeleide startende OutSystems-engineers die in vaste dienst kunnen treden. Ons plan is op basis van maatwerk en Best Practices. Zo heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs
Arjan Waardenburg, Solution Architect bij OutSystems

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties?

CoolProfs en OutSystems hebben een ijzersterke roadmap voor je uitgestippeld, met de stappen die je tussen nu en 2029 kunt doen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel de techniek als de mensen.