Evenementen

Bekijk de agenda voor bijeenkomsten van CoolProfs
coolup24

11-4-2024 | CoolUp ’24

Wat hebben Richard van Hooijdonk, kamelen en Tech Campus De School gemeen met elkaar? Precies! De CoolUp '24!
Nature's Pride pand

15-3-2024 | Architecten community

Op 15 maart is weer zover: dan komt de Architecten Community weer bij elkaar! Deze keer bij Nature's Pride.

8-3-2024 | ODC Open Office Days bij CoolProfs

OutSystems organiseert een aantal ODC Open Office Days. Dat zijn dagen waarop een klant of partner het kantoor openstelt voor een sessie over ODC.
The Cherry Model

19-1-2024 | CIO Ontbijt

Deze CIO ontbijtsessie kan je zien als een community event, waar men in een kleine groep ervaringen deelt over een bepaald onderwerp, dat grenst aan de aandachtsgebieden van een CIO.
CoolProfs Architecten Community

29-9-2023 | Architecten Community

De Architecten Community komt vrijdag 29 september weer bij elkaar. Deze keer bij WoningNet in Weesp. Het idee van een community is het delen van kennis en ervaringen.

25-8-2023 | Summer OutSystems Jumpstart & BBQ

Op 25 augustus nodigen LINKIT en CoolProfs jullie graag uit in Roelofarendsveen, in het nieuwe kantoorpand van CoolProfs.
Webinar

26-10-2022 | webinar Cool Data Mover met Vopak

Voor het testen van kwaliteit en het overzetten van de juiste data binnen OutSystems omgevingen hebben we een accelerator ontwikkeld: Cool Data Mover.
Zilveren Kruis logo

14-10-2022 | CoolProfs CIO ontbijt

In deze 20e editie neemt Jacco Overtoom, Business Architect bij Zilveren Kruis, je graag mee op de OutSystems reis van Zilveren Kruis.
Webinar

21-09-2022 | webinar Monitoren van OutSystems

Onderdeel van de Software Development Life Cycle is ook het monitoren van systemen en applicaties. Voor OutSystems omgevingen hebben we een accelerator ontwikkeld: Cool Monitor.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

CoolUp '24

Lean leadership gecombineerd met het ESG framework

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

Duurzame bedrijfsvoering is een breed begrip. Zorg voor je
medewerkers, aandeelhouders, klanten en het klimaat.

Lean thinking en ‘Servant Leadership’ past hierbij. Maar hier stopt het niet.

In de media leest je nu veel over ESG: Environmental, Social en Governance: Hoe kunnen organisaties risico’s en mogelijkheden managen die te maken hebben met het milieu, klimaatverandering, SROI en governance naast de focus op winstmaximalisatie en blije
aandeelhouders.

CoolUp '24

Shift Left, wat zijn de nadelen?

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM
Huh, nadelen? Bedoel je niet voordelen? Nou ja, dit is het eerlijke verhaal. Ruud Rademaker vertelt over hun reis naar ‘een voorspelbaar softwareontwikkelingsproces’. Dagelijks deployen is bij het eerste team een feit en meer teams gaan volgen! Maar is alles nou beter, of zijn er ook nadelen?

CoolUp '24

Toekomstbestendige architectuur en het belang hiervan

CoolProfs
Hoe houd je grip op het applicatielandschap? Veelal worden architectuurplaten gemaakt om inzicht te krijgen. Door tijdsdruk worden deze platen vaak maar mondjesmaat bijgewerkt. Zijn er manieren om de architectuurplaten wel up-to-date te houden? Hoe belangrijk is een goede architectuur? Wat is een toekomstbestendige architectuur en hoe zorg je hiervoor?

CoolUp '24

Tekenen met AI

Jan Loos

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan

Sogyo

We horen het vaak: “Wij zijn erg blij met jullie als partner, maar we moeten toch op eigen benen verder kunnen.” Dat begrijpen we heel goed. Onze aanpak is hierop gericht: Voordoen; Meedoen en Zelf Doen. Samen met Sogyo hebben wij een kant en klaar opleidingsprogramma voor nieuw OutSystems talent. Via een detavaste constructie en met hulp van de Cool Academy heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties. CoolProfs heeft een ijzersterk pad voor je uitgestippeld. Onze boodschap: Start er morgen mee!