Evenementen

Bekijk de agenda voor bijeenkomsten van CoolProfs
Photo by Jonny Gios on Unsplash

11-4-2024 | PO community 

Op 11 april komt na een periode van stilte de PO community weer bij elkaar!
CoolProfs Architecten Community

11-4-2024 | Architecten community 

De volgende sessie van de Architecten Community is op 11 april van 9.30 -12 uur bij CoolProfs in Roelofarendsveen. We bespreken de impact van de OutSystems roadmap op de architectuurkeuze.
coolup24

11-4-2024 | CoolUp ’24

Wat hebben Richard van Hooijdonk, kamelen en Tech Campus De School gemeen met elkaar? Precies! De CoolUp '24!
Nature's Pride pand

15-3-2024 | Architecten community

Op 15 maart is weer zover: dan komt de Architecten Community weer bij elkaar! Deze keer bij Nature's Pride.

8-3-2024 | ODC Open Office Days bij CoolProfs

OutSystems organiseert een aantal ODC Open Office Days. Dat zijn dagen waarop een klant of partner het kantoor openstelt voor een sessie over ODC.
The Cherry Model

19-1-2024 | CIO Ontbijt

Deze CIO ontbijtsessie kan je zien als een community event, waar men in een kleine groep ervaringen deelt over een bepaald onderwerp, dat grenst aan de aandachtsgebieden van een CIO.
CoolProfs Architecten Community

29-9-2023 | Architecten Community

De Architecten Community komt vrijdag 29 september weer bij elkaar. Deze keer bij WoningNet in Weesp. Het idee van een community is het delen van kennis en ervaringen.

25-8-2023 | Summer OutSystems Jumpstart & BBQ

Op 25 augustus nodigen LINKIT en CoolProfs jullie graag uit in Roelofarendsveen, in het nieuwe kantoorpand van CoolProfs.
Webinar

26-10-2022 | webinar Cool Data Mover met Vopak

Voor het testen van kwaliteit en het overzetten van de juiste data binnen OutSystems omgevingen hebben we een accelerator ontwikkeld: Cool Data Mover.
Zilveren Kruis logo

14-10-2022 | CoolProfs CIO ontbijt

In deze 20e editie neemt Jacco Overtoom, Business Architect bij Zilveren Kruis, je graag mee op de OutSystems reis van Zilveren Kruis.
Webinar

21-09-2022 | webinar Monitoren van OutSystems

Onderdeel van de Software Development Life Cycle is ook het monitoren van systemen en applicaties. Voor OutSystems omgevingen hebben we een accelerator ontwikkeld: Cool Monitor.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type platform

CoolUp '24

De Uitdaging van Duurzame Innovatie in een Versnellende Wereld

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

De technologische verandering raast voort. Ondanks Agile en low-code, worstelen we om bij te blijven met Generatief AI en de toenemende focus op duurzaamheid.

Een unieke aanpak, die Lean Thinking combineert met digitale transformatie, biedt soelaas. Dit beproefde framework versnelt innovatie en adaptatie, met oog op duurzaamheid.

In mijn lezing focus ik niet op kant-en-klare oplossingen, maar schets ik het framework en mijn vertaalslag naar de praktijk. Ik deel wat wel en niet werkte. Het framework is aanpasbaar – de juiste toepassing hangt volledig af van uw eigen context.

Toewijding, consistentie en emotionele veerkracht zijn cruciaal. In mijn lezing deel ik diverse ervaringen – successen en mislukkingen – om waardevolle lessen te trekken en met vertrouwen te navigeren in het veranderende bedrijfslandschap, met focus op duurzaamheid.

CoolUp '24

Dagelijks deployen een utopie? Nee hoor!

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM

CoolProfs zegt “Er zijn tal van redenen te noemen om je software development lifecycle (SDLC) te verbeteren. Wat je doel ook is, de CoolProfs SDLC-Suite biedt alle tools om dit voor OutSystems low-code omgevingen werkelijkheid te maken. Met onze SDLC-Suite maak je de low-code belofte waar.

Maakt CoolProfs die belofte waar? Een kritische klant vertelt.

CoolUp '24

Domain Driven Architecture, een noodzaak?

Edwin Muijen, Principal Consultant CoolProfs en PO Cool Model

Domain Driven Design is niet nieuw, maar wordt steeds relevanter. Kleinere, bedrijfsonderdeel-specifieke apps zijn overzichtelijker, sneller aan te passen en onafhankelijk van andere apps en hun ontwikkelteams.

Monilithische applicaties uit het verleden kunnen misschien beter worden opgedeeld in kleine, herbruikbare delen.

Edwin Muijen vertelt waarom Domain Driven Architecture van belang is, nu en in de toekomst.

CoolUp '24

Tekenen met AI

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan, bouw je eigen OutSystems team.

Christa Roseboom, HR manager en mede-eigenaar Sogyo
Imelda Duivenvoorden, HR manager en MT-lid CoolProfs

Sogyo en CoolProfs geven tips en pitfalls over het samenstellen (en behouden) van je eigen OutSystems team. Samen helpen we je bij het werven van geschikte kandidaten en het vormgeven van een traineeprogramma. Uiteraard met de nodige begeleiding vanuit onze kant.

Samen zorgen we voor een instroom van goed opgeleide startende OutSystems-engineers die in vaste dienst kunnen treden. Ons plan is op basis van maatwerk en Best Practices. Zo heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs
Arjan Waardenburg, Solution Architect bij OutSystems

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties?

CoolProfs en OutSystems hebben een ijzersterke roadmap voor je uitgestippeld, met de stappen die je tussen nu en 2029 kunt doen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel de techniek als de mensen.