CoolProfs​

De OutSystems+ Expert

Onze low-code maatwerk ontwikkeltrajecten zijn per definitie uitdagend. Ze vragen om een creatieve en pragmatische instelling. En ze vragen om meer. Onze projecten zijn per definitie heel complex, wij bieden meer, meer ervaring, meer kwaliteit, meer voorspelbaarheid en meer plezier.

Wij geloven erin dat het leveren van IT-oplossingen beter kan. Beheersbaar, schaalbaar en voorspelbaar, zodat IT als strategisch productiemiddel een steeds grotere bijdrage levert aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Wij geloven erin dat het leveren van IT-oplossingen beter kan. Beheersbaar, schaalbaar en voorspelbaar, zodat IT als strategisch productiemiddel een steeds grotere bijdrage levert aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.  

Wij zijn dé OutSystems+ Expert

Onze 80 medewerkers zijn allemaal overtuigd OutSystems+ Expert. We zijn een lerende organisatie en investeren veel in eigen ontwikkeling en kennisoverdracht aan onze klanten. Daarom zijn we ook bijzonder trots op onze nieuwe huisvesting: Tech Campus De School. Hier werken wij aan de toekomst, aan digitale geletterdheid voor de lokale jeugd, de lokale bedrijven en bewoners. Het is de plek waar wij kennisdelingssessies geven, waar ons R&D team werkt aan gave, baanbrekende OutSystems innovaties met en voor onze klanten, en waar we met trots onze eigen producten en diensten verfijnen.

In alles wat we doen, dragen we onze vijf kernwaarden uit: persoonlijk, met plezier, betrokken, assertief en creatief.

Onze filosofie

Sinds 2000 houden wij ons bezig met één ding: het modelleren van maatwerk software. Wij zijn procesexperts en weten als geen ander hoe je processen automatiseert en verbetert. Om dit te vertalen naar software maken wij gebruik van Enterprise Grade low-code technologieën. Eerst was dat Cool Gen, later kwam OutSystems daarbij, waar wij ons volledig op hebben gespecialiseerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot OutSystems+ Expert. Ontwikkelingen gaan razendsnel. De druk op organisaties neemt toe en de time-to-market voor IT-oplossingen wordt steeds korter. CoolProfs schept een omgeving om succesvol te zijn in deze uitdagende omstandigheden.

Wij laten OutSystems de foutgevoelige, handmatige handelingen wegnemen. Zo maken wij tijd vrij voor onze mensen om aan leuke dingen te werken: onze klanten helpen innoveren door nieuwe software te realiseren. Dit doen wij op een snelle, kwalitatief hoogwaardige manier. Voorspelbaarheid, schaalbaarheid en beheersbaarheid. Dat is onze belofte. Met onze aanpak en producten leveren wij betere software op samen met onze klanten.

Het maximale uit OutSystems halen en Agile echt laten landen en werken voor je, realiseer je door het softwareontwikkelproces zover mogelijk te automatiseren. Met onze SDLC-Suite en Way of Working veranker je dagelijkse kwaliteitscontrole en realiseer je optimale business value en komt Shift Left onder handbereik.

Voordoen, meedoen en zelf doen is onze manier van werken. We maken klanten zelfstandig zodat ze niet afhankelijk zijn van CoolProfs. Dit is duurzaam. Dit is onderdeel van onze filosofie.

We brengen mensen en organisaties actief bij elkaar in onze CoolProfs Communities, zodat ze ervaringen met elkaar kunnen delen, kunnen sparren en nieuwe inzichten opdoen. Zo hoef je niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Een proactief ecosysteem zorgt voor wederzijds vertrouwen en open communicatie. En dat brengt noodzakelijke afstemming en synergie op gang.

We helpen je meer business value te creëren met maatwerk low-code software. Samen optimaliseren we jouw softwareontwikkelproces. Beheersbaar. Schaalbaar. Voorspelbaar. Jij hebt de controle.

Wij zijn de OutSystems+ Expert.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

CoolUp '24

Lean leadership gecombineerd met het ESG framework

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

Duurzame bedrijfsvoering is een breed begrip. Zorg voor je
medewerkers, aandeelhouders, klanten en het klimaat.

Lean thinking en ‘Servant Leadership’ past hierbij. Maar hier stopt het niet.

In de media leest je nu veel over ESG: Environmental, Social en Governance: Hoe kunnen organisaties risico’s en mogelijkheden managen die te maken hebben met het milieu, klimaatverandering, SROI en governance naast de focus op winstmaximalisatie en blije
aandeelhouders.

CoolUp '24

Shift Left, wat zijn de nadelen?

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM
Huh, nadelen? Bedoel je niet voordelen? Nou ja, dit is het eerlijke verhaal. Ruud Rademaker vertelt over hun reis naar ‘een voorspelbaar softwareontwikkelingsproces’. Dagelijks deployen is bij het eerste team een feit en meer teams gaan volgen! Maar is alles nou beter, of zijn er ook nadelen?

CoolUp '24

Toekomstbestendige architectuur en het belang hiervan

CoolProfs
Hoe houd je grip op het applicatielandschap? Veelal worden architectuurplaten gemaakt om inzicht te krijgen. Door tijdsdruk worden deze platen vaak maar mondjesmaat bijgewerkt. Zijn er manieren om de architectuurplaten wel up-to-date te houden? Hoe belangrijk is een goede architectuur? Wat is een toekomstbestendige architectuur en hoe zorg je hiervoor?

CoolUp '24

Tekenen met AI

Jan Loos

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan

Sogyo

We horen het vaak: “Wij zijn erg blij met jullie als partner, maar we moeten toch op eigen benen verder kunnen.” Dat begrijpen we heel goed. Onze aanpak is hierop gericht: Voordoen; Meedoen en Zelf Doen. Samen met Sogyo hebben wij een kant en klaar opleidingsprogramma voor nieuw OutSystems talent. Via een detavaste constructie en met hulp van de Cool Academy heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties. CoolProfs heeft een ijzersterk pad voor je uitgestippeld. Onze boodschap: Start er morgen mee!