CoolProfs​

De OutSystems+ Expert

Onze low-code maatwerk ontwikkeltrajecten zijn per definitie uitdagend. Ze vragen om een creatieve en pragmatische instelling. En ze vragen om meer. Onze projecten zijn per definitie heel complex, wij bieden meer, meer ervaring, meer kwaliteit, meer voorspelbaarheid en meer plezier.

Wij geloven erin dat het leveren van IT-oplossingen beter kan. Beheersbaar, schaalbaar en voorspelbaar, zodat IT als strategisch productiemiddel een steeds grotere bijdrage levert aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.

Wij geloven erin dat het leveren van IT-oplossingen beter kan. Beheersbaar, schaalbaar en voorspelbaar, zodat IT als strategisch productiemiddel een steeds grotere bijdrage levert aan de realisatie van bedrijfsdoelstellingen.  

Wij zijn dé OutSystems+ Expert

Onze 80 medewerkers zijn allemaal overtuigd OutSystems+ Expert. We zijn een lerende organisatie en investeren veel in eigen ontwikkeling en kennisoverdracht aan onze klanten. Daarom zijn we ook bijzonder trots op onze nieuwe huisvesting: Tech Campus De School. Hier werken wij aan de toekomst, aan digitale geletterdheid voor de lokale jeugd, de lokale bedrijven en bewoners. Het is de plek waar wij kennisdelingssessies geven, waar ons R&D team werkt aan gave, baanbrekende OutSystems innovaties met en voor onze klanten, en waar we met trots onze eigen producten en diensten verfijnen.

In alles wat we doen, dragen we onze vijf kernwaarden uit: persoonlijk, met plezier, betrokken, assertief en creatief.

Onze filosofie

Sinds 2000 houden wij ons bezig met één ding: het modelleren van maatwerk software. Wij zijn procesexperts en weten als geen ander hoe je processen automatiseert en verbetert. Om dit te vertalen naar software maken wij gebruik van Enterprise Grade low-code technologieën. Eerst was dat Cool Gen, later kwam OutSystems daarbij, waar wij ons volledig op hebben gespecialiseerd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot OutSystems+ Expert. Ontwikkelingen gaan razendsnel. De druk op organisaties neemt toe en de time-to-market voor IT-oplossingen wordt steeds korter. CoolProfs schept een omgeving om succesvol te zijn in deze uitdagende omstandigheden.

Wij laten OutSystems de foutgevoelige, handmatige handelingen wegnemen. Zo maken wij tijd vrij voor onze mensen om aan leuke dingen te werken: onze klanten helpen innoveren door nieuwe software te realiseren. Dit doen wij op een snelle, kwalitatief hoogwaardige manier. Voorspelbaarheid, schaalbaarheid en beheersbaarheid. Dat is onze belofte. Met onze aanpak en producten leveren wij betere software op samen met onze klanten.

Het maximale uit OutSystems halen en Agile echt laten landen en werken voor je, realiseer je door het softwareontwikkelproces zover mogelijk te automatiseren. Met onze SDLC-Suite en Way of Working veranker je dagelijkse kwaliteitscontrole en realiseer je optimale business value en komt Shift Left onder handbereik.

Voordoen, meedoen en zelf doen is onze manier van werken. We maken klanten zelfstandig zodat ze niet afhankelijk zijn van CoolProfs. Dit is duurzaam. Dit is onderdeel van onze filosofie.

We brengen mensen en organisaties actief bij elkaar in onze CoolProfs Communities, zodat ze ervaringen met elkaar kunnen delen, kunnen sparren en nieuwe inzichten opdoen. Zo hoef je niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Een proactief ecosysteem zorgt voor wederzijds vertrouwen en open communicatie. En dat brengt noodzakelijke afstemming en synergie op gang.

We helpen je meer business value te creëren met maatwerk low-code software. Samen optimaliseren we jouw softwareontwikkelproces. Beheersbaar. Schaalbaar. Voorspelbaar. Jij hebt de controle.

Wij zijn de OutSystems+ Expert.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Type platform

CoolUp '24

De Uitdaging van Duurzame Innovatie in een Versnellende Wereld

Madhu Iyer, consultant bij Lean Digitale Transformatie

De technologische verandering raast voort. Ondanks Agile en low-code, worstelen we om bij te blijven met Generatief AI en de toenemende focus op duurzaamheid.

Een unieke aanpak, die Lean Thinking combineert met digitale transformatie, biedt soelaas. Dit beproefde framework versnelt innovatie en adaptatie, met oog op duurzaamheid.

In mijn lezing focus ik niet op kant-en-klare oplossingen, maar schets ik het framework en mijn vertaalslag naar de praktijk. Ik deel wat wel en niet werkte. Het framework is aanpasbaar – de juiste toepassing hangt volledig af van uw eigen context.

Toewijding, consistentie en emotionele veerkracht zijn cruciaal. In mijn lezing deel ik diverse ervaringen – successen en mislukkingen – om waardevolle lessen te trekken en met vertrouwen te navigeren in het veranderende bedrijfslandschap, met focus op duurzaamheid.

CoolUp '24

Dagelijks deployen een utopie? Nee hoor!

Ruud Rademaker, Software Architect bij PGGM

CoolProfs zegt “Er zijn tal van redenen te noemen om je software development lifecycle (SDLC) te verbeteren. Wat je doel ook is, de CoolProfs SDLC-Suite biedt alle tools om dit voor OutSystems low-code omgevingen werkelijkheid te maken. Met onze SDLC-Suite maak je de low-code belofte waar.

Maakt CoolProfs die belofte waar? Een kritische klant vertelt.

CoolUp '24

Domain Driven Architecture, een noodzaak?

Edwin Muijen, Principal Consultant CoolProfs en PO Cool Model

Domain Driven Design is niet nieuw, maar wordt steeds relevanter. Kleinere, bedrijfsonderdeel-specifieke apps zijn overzichtelijker, sneller aan te passen en onafhankelijk van andere apps en hun ontwikkelteams.

Monilithische applicaties uit het verleden kunnen misschien beter worden opgedeeld in kleine, herbruikbare delen.

Edwin Muijen vertelt waarom Domain Driven Architecture van belang is, nu en in de toekomst.

CoolUp '24

Tekenen met AI

Heb je zin om eens met jouw creatieve kant aan de slag te gaan? Grijp nu hier de kans om samen met Jan Loos tekeningen tot leven te laten komen door middel van AI.
Let op: voor deze workshop zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

CoolUp '24

Op eigen benen staan, bouw je eigen OutSystems team.

Christa Roseboom, HR manager en mede-eigenaar Sogyo
Imelda Duivenvoorden, HR manager en MT-lid CoolProfs

Sogyo en CoolProfs geven tips en pitfalls over het samenstellen (en behouden) van je eigen OutSystems team. Samen helpen we je bij het werven van geschikte kandidaten en het vormgeven van een traineeprogramma. Uiteraard met de nodige begeleiding vanuit onze kant.

Samen zorgen we voor een instroom van goed opgeleide startende OutSystems-engineers die in vaste dienst kunnen treden. Ons plan is op basis van maatwerk en Best Practices. Zo heb je binnen de kortste keren ervaren OutSystems specialisten in dienst.

CoolUp '24

AI en UX voor OutSystems

Menno Cramer, Head of Solution Delivery & Experience bij OutSystems

UX/UI tovert apps om tot iets leuks en gebruiksvriendelijks, en met AI wordt het alleen maar beter – denk aan slimme personalisatie en bliksemsnel reageren. Met platforms zoals OutSystems kunnen we die dromen waarmaken en supercoole, slimme apps bouwen die precies doen wat gebruikers willen.

Dus, ontwerpers, omarm AI in jullie werk en wees niet bang – jullie creatieve magie en banen zijn veiliger dan ooit. En hey, vergeet niet: houd het simpel, test vaak, en luister altijd naar wat de gebruiker echt wil!

CoolUp '24

Road to ODC

Jeroen Bezemer, CTO bij CoolProfs
Arjan Waardenburg, Solution Architect bij OutSystems

Als OutSystems enthousiast zit je met een berg vragen. Je wilt zo snel mogelijk starten met ODC maar waar begin je en hoe zorg je voor een zo frictieloos mogelijke transitie van je huidige applicaties?

CoolProfs en OutSystems hebben een ijzersterke roadmap voor je uitgestippeld, met de stappen die je tussen nu en 2029 kunt doen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel de techniek als de mensen.