/img/coolprofs_logo_full.png
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Matthew de Jong

Sociale OutSystems consultant met een passie voor technologische innovaties, motoren en auto's.

Anderen omschrijven mij als sociaal, nieuwsgierig, analytisch, kritisch en klantgericht. Mijn passie voor software ontwikkeling komt voort uit ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn studie. Ik verbaasde mij regelmatig over ons nieuwe Learning Management Systeem was opgebouwd en hoe lang het duurde om een verandering door te voeren. Wat nou als ik zelf aan de knoppen zou zitten? Toen ik OutSystems ontdekte was dat voor mij een echte eyeopener! De snelheid waarmee je applicaties kunt bouwen die meteen problemen oplossen voor eindgebruikers vind ik geweldig! Omdat het low-code is ligt de focus op procesverbetering en innovatie, iets wat mij heel veel energie geeft.

Deze site maakt gebruik van cookies om te leren over hoe de site gebruikt wordt en wat er beter zou kunnen.
Behoud de cookies en optimaliseer mijn website beleving.