Gratis gebruikersonderzoek

Gratis gebruikersonderzoek

voor beter inzicht en behoefte gebruikers

We kennen het allemaal: een applicatie waar je honderden keren moet klikken voordat je eindelijk bij je gewenste plek komt. Of een website die niet logisch is ingedeeld. Terwijl dat zo veel beter kan. De maker van de software moet meer met de gebruikers praten en minder van aannames uitgaan.

Met het gebruikersonderzoek van CoolProfs kan je deze problemen bij je gebruikers voorkomen. Wij zorgen ervoor dat de meningen en ervaringen van je gebruikers inzichtelijk worden gemaakt, zodat je hier makkelijk op kan inspelen met verbeteringen.

Onze UX-experts bewijzen daarnaast hun expertise om de applicatie er nog gebruiksvriendelijker en moderner uit te laten zien.

Het rapport toont onder meer:

  • een lijst met quick wins;
  • welke grotere aanpassingen gewenst zijn;
  • zaken die de gebruikers juist willen behouden in de applicatie.

Wanneer de punten uit het rapport overgenomen worden zorgt dat voor meer tevredenheid met de applicatie, wat er weer toe leidt dat gebruikers er meer en beter mee werken. Frustraties zijn weggenomen.

Een voorbeeld van het positieve effect van dit gebruikersonderzoek is het volgende. Onze UX-experts hebben mockups getoond die ertoe leidden dat gebruiker nog maar de helft van het aantal clicks nodig hadden om naar de gewenste gegevens te gaan. Dit zorgde er weer voor dat de werktijd van deze gebruikers versneld werd. Een win-win situatie dus.

Inmiddels is het gebruikersonderzoek bij de winnaar uitgevoerd en daar kwamen verrassende verbeterpunten uit. De winnaar was blij en is meteen aan de slag gegaan om de verbeterpunten op te pakken.

Wil jij ook jouw applicatie laten onderzoeken op gebruiksgemak?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!